Biela dlažba do kuchyne - 5 tipov, ako ju zladiť s kuchynskou linkou

person : Patrícia Fides list : Kuchyňa - inšpirácie : favorite Zobrazenia: 92
Biela dlažba do kuchyne - 5 tipov, ako ju zladiť s kuchynskou linkou

Biela dlažba do kuchyne je veľmi univerzálna a nadčasová voľba, ktorá dokáže rozjasniť priestor a dodať mu moderný vzhľad. Avšak, ako zladiť bielu dlažbu s kuchynskou linkou tak, aby výsledok pôsobil harmonicky a štýlovo? V tomto článku vám ponúkame 5 tipov, ako kombinovať rôzne typy bielej dlažby s kuchynskými linkami a doplnkami. Poďme sa na to pozrieť!

1️⃣ Biela dlažba do kuchyne s imitáciou mramoru

Kuchynská linka: Biela drevená kuchynská linka
Úchytky na skrinkách: Zlaté alebo medené úchytky
Pracovná doska: Šedá žulová doska
Jedálenský stôl: Béžový drevený okrúhly stôl
Štýl bývania: Klasický

Biela dlažba s imitáciou mramoru a lešteným povrchom je ideálna pre tých, ktorí hľadajú eleganciu a nadčasovosť. Leštený povrch dodáva dlažbe exkluzívny vzhľad, ktorý sa skvele hodí k bielej drevenej kuchynskej linke. Zlaté či medené úchytky pridávajú luxusný nádych, zatiaľ čo šedá žulová pracovná doska poskytuje kontrast a praktickosť. Béžový drevený okrúhly stôl dotvára klasický štýl kuchyne.

Biela dlažba do kuchyne s imitáciou mramoru

2️⃣ Biela dlažba do kuchyne s imitáciou ónyxu

Kuchynská linka: Lesklá biela kuchynská linka
Úchytky na skrinkách: Hranaté chrómové úchytky
Pracovná doska: Čierna mramorová doska
Jedálenský stôl: Sklenený obdĺžnikový stôl s kovovými nohami
Štýl bývania: Moderný

Biela lesklá dlažba s imitáciou ónyxu prináša do kuchyne moderný a luxusný vzhľad. Lesklá biela kuchynská linka s hranatými chrómovými úchytkami dodáva priestoru čisté línie a eleganciu. Čierna mramorová pracovná doska poskytuje dramatický kontrast, zatiaľ čo sklenený obdĺžnikový stôl s kovovými nohami podčiarkuje moderný štýl kuchyne.

Biela dlažba do kuchyne s imitáciou ónyxu

3️⃣ Biela dlažba v kuchyni s imitáciou betónu

Kuchynská linka: Sivá matná kuchynská linka
Úchytky na skrinkách: Čierne matné úchytky
Pracovná doska: Biela mramorová doska
Jedálenský stôl: Drevený obdĺžnikový stôl v prírodnej farbe
Štýl bývania: Industriálny

Minimalistická biela dlažba s imitáciou betónu je skvelou voľbou pre industriálne ladené kuchyne. Sivá matná kuchynská linka s čiernymi matnými úchytkami dodáva priestoru surový, no zároveň moderný vzhľad. Biela mramorová pracovná doska poskytuje jemný kontrast k betónovému vzhľadu dlažby, zatiaľ čo drevený obdĺžnikový stôl v prírodnej farbe dopĺňa industriálny štýl.

Biela dlažba do kuchyne s imitáciou betónu

4️⃣ Biela dlažba do kuchyne so vzorom terazzo

Kuchynská linka: Svetlomodrá kuchynská linka
Úchytky na skrinkách: Mosadzné okrúhle úchytky
Pracovná doska: Béžová kameninová doska
Jedálenský stôl: Svetlý drevený obdĺžnikový stôl
Štýl bývania: Retro

Biela dlažba so vzorom terazzo prináša do kuchyne hravosť a farebnú rozmanitosť. Svetlomodrá kuchynská linka s mosadznými okrúhlymi úchytkami dodáva priestoru vintage nádych. Béžová kameninová pracovná doska harmonizuje s terazzo vzorom dlažby, zatiaľ čo svetlý drevený obdĺžnikový stôl podčiarkuje retro štýl.

Biela dlažba do kuchyne s dizajnom terazzo

5️⃣ Biela dlažba v kuchyni s imitáciou dreva

Kuchynská linka: Tmavohnedá drevená kuchynská linka
Úchytky na skrinkách: Bronzové rustikálne úchytky
Pracovná doska: Krémová žulová doska
Jedálenský stôl: Rustikálny drevený okrúhly stôl
Štýl bývania: Vidiecky

Biela dlažba s imitáciou dreva je ideálna pre tých, ktorí milujú prírodný a rustikálny vzhľad. Tmavohnedá drevená kuchynská linka s bronzovými rustikálnymi úchytkami vytvára teplý a útulný priestor. Krémová žulová pracovná doska poskytuje jemný kontrast k drevenej dlažbe, zatiaľ čo rustikálny drevený okrúhly stôl dopĺňa vidiecky štýl.

Biela dlažba do kuchyne s imitáciou dreva

Biela dlažba v kuchyni môže byť kľúčovým prvkom, ktorý dodáva priestoru jedinečný vzhľad a štýl. Či už si vyberiete dlažbu s imitáciou mramoru, ónyxu, betónu, terazzo alebo dreva, vždy máte možnosť vytvoriť harmonický a elegantný interiér. Kombinácia správnych materiálov, farieb a doplnkov vám umožní dosiahnuť kuchyňu, ktorá je nielen funkčná, ale aj štýlová. Biela dlažba je skutočne univerzálna a ponúka nekonečné možnosti pre kreativitu a dizajn. Tak, ktorý dizajn vás najlepšie vystihuje?

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December