EterNice® od GRB - výnimočný PVD povrch vodovodných batérií

person : Patrícia Fides list : GRB vodovodné batérie : favorite Zobrazenia: 74
EterNice® od GRB - výnimočný PVD povrch vodovodných batérií

V dnešnom dynamickom svete dizajnu a materiálov sa kvalita a estetika stávajú kľúčovými faktormi pri výbere vodovodných batérií. Španielska spoločnosť GRB predstavuje revolučnú technológiu s názvom EterNice®, ktorá ponúka jedinečné riešenie pre všetkých, ktorí túžia po dokonalom spojení krásy a trvácnosti. Táto inovatívna povrchová úprava batérií PVD nie je iba nádherná a výnimočná, ale aj nesmierne praktická, pričom zachováva svoj vzhľad aj po mnohých rokoch používania.

Čo robí batérie s PVD povrchom EterNice® také výnimočné?

✔️ EXTRA ODOLNÝ POVRCH – Povrchová úprava EterNice® je vytvorená pomocou pokročilej PVD technológie (fyzikálne nanášanie pár). Samotné PVD je inovatívna technológia, ktorá umožňuje nanesenie veľmi jemného a tenkého kovového filmu napr. na vodovodnú batériu. EterNice® je ešte o level vyššie, pretože zabezpečuje, že sa na tomto povrchu nezachytávajú baktérie, škvrny ani vodný kameň, pričom povrch zostáva po dlhé obdobie ako nový, bez známok opotrebovania.

✔️ DLHODOBÁ KRÁSA – Farby EterNice® sú navrhnuté tak, aby sa časom nemenili. Batérie s touto pokročilou povrchovou úpravou si zachovávajú svoj pôvodný lesk a krásu bez ohľadu na frekvenciu používania. Dodatočný systém proti odtlačkom prstov zabezpečuje, že povrchová úprava zostáva čistá a krásna, čím sa minimalizuje potreba častého čistenia. Vďaka tejto technológii si batérie zachovávajú dlhodobo svoju farbu či lesk, čím sa výrazne predlžuje ich životnosť.

✔️ EKOLOGICKÁ VOĽBA – Vodovodná batéria s povrchom EterNice® je nielen technologicky pokročilá, ale aj ekologická. Proces výroby nielenže nevytvára žiaden dodatočný odpad, ale tiež má výrazne nižšiu energetickú spotrebu v porovnaní s tradičnými galvanickými metódami. Nevyžaduje použitie chemických látok ani ďalšie čistenie, čo znamená nulový dopad na životné prostredie.

✔️ DLHÁ ZÁRUKA – Španielska fabrika GRB poskytuje na batérie s povrchom EterNice® 20-ročnú záruku na domáce použitie a 10-ročnú záruku na komerčné použitie. Táto záruka pokrýva akékoľvek defekty týkajúce sa povrchovej úpravy vrátane odlepenia, zmeny farby alebo korózie, s výnimkou poškodenia spôsobeného kyselinami. Táto dlhá záruka je dôkazom kvality a spoľahlivosti tohto povrchového riešenia, ktoré španielsky výrobca GRB garantuje.

Čierna umývadlová batéria GRB s povrchom EterNice

V akých farbách sa vyrábajú batérie s EterNice® povrchom?

🩶 NEHRDZAVEJÚCA OCEĽ (Stainless Steel) – Matná nehrdzavejúca oceľ je klasickým výberom, ktorý prináša moderný a čistý vzhľad. Tento povrch je ideálny pre minimalistické, industriálne alebo moderné kúpeľne, kde jej jemný, matný povrch a odolnosť perfektne ladia s ostatnými kovovými prvkami v interiéri. Pôsobí veľmi čisto, upravene a moderne, pričom vyvoláva pocit poriadku a sofistikovanosti. Nehrdzavejúca oceľ v matnom prevedení dodáva kúpeľni eleganciu a nadčasovosť. Skvelo sa kombinuje s dlažbami alebo obkladmi imitujúcimi mramor s jemným šedým žilovaním, so sivými obkladmi a dlažbami imitujúcimi betón či s tmavými až čiernymi obkladmi pre vytvorenie kontrastu.

Umývadlová batéria GRB s povrchom EterNice a so vzhľadom nehrdzavejúca oceľ

🖤 METALICKÁ ČIERNA (Metalic Black) – Matná metalická čierna povrchová úprava dodáva batériám elegantný vzhľad. Tento matný čierny povrch je skvelý pre moderné, glamour alebo industriálne štýly, kde môže vytvoriť kontrast s jasnými farbami a svetlými materiálmi. Pôsobí veľmi elegantne a dramaticky, pričom vyvoláva pocit luxusu a prestíže. Čierne batérie sa výborne hodia k bielym alebo čiernym mramorovým dlažbám a obkladom, tmavosivým betónovým obkladom či terazzo obkladom pre industriálny vzhľad či lesklým bielym dlažbám a obkladom s imitáciou kameňa pre vytvorenie kontrastu.

Čierna umývadlová batéria GRB s povrchom EterNice a so vzhľadom metalickej čiernej

🧡 MEDENÁ (Copper) – Matná medená povrchová úprava prináša do kúpeľne teplý a luxusný tón. Je ideálna pre vintage, glamour či dokonca rustikálne štýly, kde jej matný lesk a zlatistý nádych môžu zvýrazniť krásu tradičných prvkov a elegantných dizajnov. Okrem toho, že medená farba pôsobí teplo a luxusne, vyvoláva pocit pohody a skutočnej elegancie. Skvelo sa kombinuje s dlažbami alebo obkladmi imitujúcimi mramor s jemným zlatistým žilovaním, s krémovými alebo béžovými obkladmi s imitáciou betónu alebo s obkladmi a dlažbami v bielom lesklom prevedení pre vytvorenie kontrastu.

Umývadlová batéria GRB s povrchom EterNice a s medeným vzhľadom

💛 KARTÁČOVANÁ ZLATÁ (Brushed Gold) – Kartáčovaná zlatá povrchová úprava dodáva batériám jemný, ale výrazný vzhľad. Tento elegantný odtieň je obľúbený v luxusných, glamour, moderných ale aj klasických interiéroch, kde zlaté akcenty vytvárajú atmosféru elegancie a rafinovanosti. Matné zlaté batérie pôsobia elegantne a luxusne, pričom vyvolávajú pocit bohatstva a prestíže. Skvelo sa kombinujú s matnými čiernym alebo tmavosivými obkladmi a dlažbami pre vytvorenie kontrastu, bielym alebo jemnými krémovými obkladmi či tmavými mramorovými obkladmi s jemným žilovaním.

Umývadlová batéria GRB s povrchom EterNice a s kartáčovaným zlatým vzhľadom

Povrchová úprava EterNice® od GRB predstavuje revolučné riešenie pre všetkých, ktorí hľadajú kombináciu krásy, odolnosti a ekologického prístupu. Jej výnimočné vlastnosti zaručujú, že batérie s touto úpravou nielen vyzerajú skvele, ale aj prekonajú skúšky času. Či už preferujete elegantný vzhľad nehrdzavejúcej ocele, dramatický efekt metalickej čiernej, luxusnú medenú krásu alebo sofistikovanú kartáčovanú zlatú, EterNice® vám ponúka široké možnosti pre vylepšenie vášho interiéru kúpeľne.

Značky: grb
Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December