GRB – batérie do kúpeľne a vychytávky, o ktorých ste určite nepočuli

person : Patrícia Fides list : GRB vodovodné batérie : favorite Zobrazenia: 291
GRB – batérie do kúpeľne a vychytávky, o ktorých ste určite nepočuli

Značka GRB sa vyrába v španielskej spoločnosti, ktorá kladie na prvé miesto vo svojej činnosti inovácie. Práve vďaka neustálym inováciám sa dokáže vyvíjať a posúvať vpred. Aktuálne spoločnosť vlastní 16 patentov na rôzne vychytávky do kúpeľne, o ktorých ste určite nepočuli! Spoločnosť GRB navrhuje, vyrába aj vyvíja svoje produkty v Španielsku (Zaragoza), vďaka čomu sa pýši certifikátom „MADE IN SPAIN“, a teda kompletne vyrobené v Španielsku. Produkty, ktoré vyrábajú, sú kvalitné aj z toho dôvodu, že celkový vývoj v niekoľkých laboratóriách, kvalifikovaný personál aj samotná výroba všetkých komponentov sa sústredia na jednom mieste. Na svoje produkty vďaka tomu môže GRB poskytnúť záruku až 5 rokov.

GRB LIVE pre termostatické batérie

Značka GRB, ktorá je známa svojimi vysokokvalitnými termostatickými batériami, disponuje unikátnym patentom LIVE, ktorý predstavuje revolúciu v oblasti kúpeľňových technológií. Vnútro týchto termostatických batérií je vyrobené z chrómu, čo je výnimočné a ponúka iba máloktorý výrobca. Tento chrómový povrch zabraňuje vzniku korózie a poskytuje dokonalú ochranu proti vodnému kameňu, čím výrazne predlžuje životnosť batérie. Termostatické batérie GRB sú navrhnuté tak, aby efektívne miešali vodu aj pri nižšom tlaku, čo je praktické najmä v domácnostiach s kolísavým tlakom vody. Navyše, vďaka svojim inovatívnym technológiám tieto batérie dosahujú úsporu vody medzi 30%-45%, čo je významný prínos pre životné prostredie aj peňaženku užívateľov. Okrem ekonomických výhod, GRB termostatické batérie vynikajú aj svojou bezpečnosťou. Sú vybavené mechanizmom, ktorý automaticky preruší prívod vody v prípade výpadku studenej alebo teplej vody, čím sa predchádza riziku popálenín alebo nežiaducej teplotnej zmene. Tento komplexný prístup k ochrane zdravia a komfortu robí z GRB termostatických batérií ideálnu voľbu pre moderné domácnosti, ktoré hľadajú spoľahlivé, úsporné a bezpečné riešenia.

GRB termostatická batéria so systémom LIVE

GRB DRY pre sprchové sety s batériami

Značka GRB, renomovaná svojou kvalitou a inovatívnym prístupom k výrobe sprchových setov, disponuje jedinečným patentom DRY, ktorý výrazne zvyšuje užívateľský komfort a hygienu. Tento patent zabezpečuje, že v prípade sprchového setu pozostávajúceho zo sprchovej batérie, tyče s hlavovou sprchou a hadice s ručnou sprchou, sa po vypnutí sprchy automaticky vypustí všetka voda, ktorá zostala v tyči smerujúcej k hlavovej sprche. Vďaka tejto inovatívnej technológii sa eliminuje zvyšková voda, čím sa predchádza tvorbe plesní a hromadeniu vodného kameňa, ktoré sú častým problémom v sprchových systémoch. Tento systém nielen zvyšuje životnosť sprchového setu, ale aj zabezpečuje zdravšie prostredie v kúpeľni. GRB týmto patentom opäť dokazuje svoju vedúcu pozíciu na trhu a schopnosť prinášať praktické riešenia, ktoré zlepšujú kvalitu každodenného života.

GRB sprchový set s batériou so systémom DRY

GRB GYRO pre sprchové sety s batériami

Značka GRB, známa svojimi inovatívnymi sprchovými setmi, priniesla na trh ďalší prelomový patent s názvom GYRO, ktorý predstavuje nový štandard v oblasti sprchových systémov. Tento patent sa vzťahuje na sprchové sety pozostávajúce zo sprchovej batérie, tyče s hlavovou sprchou a hadice s ručnou sprchou. Unikátnosť tohto systému spočíva v integrovanej ručnej sprche, ktorá je súčasťou tyče a je pevne udržiavaná pomocou magnetu. Používateľ má možnosť jednoducho uchopiť ručnú sprchu, pričom voda začne prúdiť cez ňu automaticky. Po ukončení sprchovania stačí vodu vypnúť, vrátiť ručnú sprchu s hadicou späť do tyče a jednoducho ju otočiť. Keď sa znova zapne prívod vody, voda začne prúdiť z hlavovej sprchy. Tento mechanizmus nielenže zvyšuje komfort a jednoduchosť používania, ale aj výrazne zlepšuje hygienu a údržbu sprchového setu. Patent GYRO je dôkazom toho, že GRB neustále posúva hranice technologických možností, aby poskytla svojim zákazníkom maximálnu funkčnosť a pohodlie. Tento sofistikovaný dizajn umožňuje ľahkú manipuláciu a zmenu medzi hlavovou a ručnou sprchou, čo z neho robí ideálnu voľbu pre moderné domácnosti, ktoré vyžadujú spoľahlivé a elegantné riešenia pre každodenné používanie.

GRB sprchový set s batériou so systémom GYRO

GRB EterNice pre všetky vodovodné batérie

Značka GRB, ktorá je známa svojimi prvotriednymi sprchovými setmi, prináša inovatívny patent EterNice, ktorý sa vzťahuje na povrch všetkých vodovodných batérií. EterNice je metóda, ktorá vytvára jedinečné, krásne a dlhotrvajúce tóny, pričom navždy zafixuje farbu vo vašich batériách. Tento pokročilý PVD povrch zabezpečuje mimoriadnu kvalitu a trvácnosť najmä pri farebných úpravách ako čierna, zlatá alebo medená. Batérie s povrchom EterNice sa vyznačujú trojnásobnou odolnosťou, maximálnou trvácnosťou a krásou, bez akýchkoľvek farebných zmien a s nulovým odpadom. GRB poskytuje na povrch EterNice záruku 20 rokov, ktorá kryje všetky problémy ako odlupovanie, znehodnocovanie, oter, zmenu farby či koróziu pri normálnych podmienkach čistenia. Tento extra odolný povrch je schopný vydržať intenzívne čistenie a jeho odolnosť voči žiareniu zaisťuje, že časom nedochádza k zafarbeniu ani strate lesku. Farby EterNice zostávajú nemenné a systém proti odtlačkom prstov navyše zabezpečuje, že batérie vyzerajú stále ako nové, bez ohľadu na frekvenciu ich používania. Okrem toho, výroba povrchu EterNice je ekologická a jej vplyv na životné prostredie je nulový. Týmto spôsobom GRB opäť potvrdzuje svoj záväzok k inováciám, kvalite a udržateľnosti, prinášajúc produkty, ktoré sú nielen funkčné, ale aj esteticky dokonalé a šetrné k prírode.

GRB umývadlová batéria s povrchom EterNice

GRB a podomietkové batérie INCOOL

Značka GRB prichádza s revolučnou sériou INCOOL, ktorá predstavuje termostatické podomietkové batérie, navrhnuté s dôrazom na minimalizmus a estetickú čistotu. Batérie zo série INCOOL sú tak minimalistické, že nevyžadujú ani nepoužívajú žiadne rozety, čím ponúkajú neporovnateľne elegantný a moderný vzhľad. Rukoväť týchto batérií je navrhnutá s formálnym a úplne ergonomickým dizajnom, ktorý umožňuje užívateľovi jednoduché a presné ovládanie prietoku vody a nastavovanie požadovanej teploty v sprche. Táto inovácia ponúka dokonalú možnosť pre každého, kto túži po ideálnej teplote sprchy s maximálnym komfortom. Séria INCOOL tiež integruje špeciálny krúžok, ktorý vizuálne indikuje zvolenú teplotu, čím poskytuje užívateľom okamžitú spätnú väzbu a zabezpečuje, že vždy dosiahnu presne tú teplotu, ktorú si želajú. Táto sofistikovaná technológia spojená s elegantným dizajnom robí zo série INCOOL ideálnu voľbu pre moderné a inovatívne domácnosti, ktoré hľadajú dokonalú kombináciu funkčnosti a estetiky. GRB so sériou INCOOL opäť dokazuje svoje vedúce postavenie v inováciách a kvalite, prinášajúc produkty, ktoré zvyšujú každodenný komfort a zároveň esteticky obohacujú priestor kúpeľne.

GRB INCOOL sprchový set s batériou

GRB sa okrem iného zaväzuje k ochrane životného prostredia nad rámec svojich povinností. Ich produkty sú certifikované (nevypúšťajú do vody žiadne škodlivé látky) a bezpečné pre spotrebiteľa aj pre životné prostredie. Taktiež spĺňajú certifikáty LEED či BREEAM. GRB vyrába dokonca aj ECO verzie produktov, ktoré sa vždy zapínajú na 100% studenej vody (nie 50% teplej a 50% studenej ako je to pri bežných batériách). Vďaka týmto vlastnostiam a inováciám GRB neustále posúva hranice kvality a udržateľnosti, čím si získava dôveru a spokojnosť svojich zákazníkov po celom svete. Ak hľadáte spoľahlivé a moderné riešenia pre vašu kúpeľňu, GRB je tou správnou voľbou.

Značky: GRB
Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December