KALA od GRB – vodovodné batérie pre milovníkov rovných a čistých línií

person : Patrícia Fides list : GRB vodovodné batérie : favorite Zobrazenia: 27
KALA od GRB – vodovodné batérie pre milovníkov rovných a čistých línií

Séria vodovodných batérií KALA od GRB prináša do modernej kúpeľne jedinečný dizajn, ktorý zaujme precíznymi hranami a čistými líniami. Vyrobené v Španielsku s certifikátom Made in Spain, tieto batérie garantujú najvyššiu kvalitu a dôkladné spracovanie. Dostupné v troch elegantných farebných prevedeniach – lesklá chrómová, čierna matná a biela matná – ponúkajú dokonalú voľbu pre každý štýl kúpeľne. Či už ide o umývadlové, sprchové alebo vaňové batérie, všetky komponenty tejto série vynikajú minimalistickým geometrickým vzhľadom, ktorý je nielen štýlový, ale aj praktický.

Dizajn vodovodných batérií zo série KALA značky GRB

Umývadlové stojankové batérie majú moderný minimalistický vzhľad, ktorý je charakteristický pre túto sériu. Batérie zo série KALA zaujmú svojím precíznym a hranatým dizajnom, ktorý vyniká čistými a ostrými líniami. Ich štvorcové rozety na spodnej časti dokonale ladia s ostrými hranami ramena aj páky. Táto kolekcia je ideálnou voľbou pre tých, ktorí preferujú geometrický dizajn a precízne spracovanie, kde každý detail podčiarkuje čistotu a jednoduchosť línií.

Čierna umývadlová batéria GRB KALA

Sprchové a vaňové batérie zo série KALA, ktoré sú montované na stenu, tiež zachovávajú minimalistický hranatý štýl. Ovládacie prvky, umiestnené na bokoch batérie, sú výrazne štvorcové a harmonizujú s celkovým vzhľadom batérií. Pri termostatických verziách sú ovládacie prvky na oboch stranách, čo zaisťuje pohodlné nastavenie teploty aj prietoku vody. Štvorcové rozety, ktoré prekrývajú spoje so stenou, dotvárajú uhladený a moderný vzhľad, ktorý sa hodí do každého súčasného interiéru.

Biela sprchová batéria GRB KALA

Podomietkové batérie KALA pokračujú v precíznom geometrickom dizajne. Ostré hrany a čisté línie sú aj tu základným dizajnovým prvkom, pričom rozety môžu byť buď štvorcové, alebo obdĺžnikové – závisí to od prevedenia batérie. Tieto batérie disponujú štvorcovými prepínačmi, ktoré umožňujú ovládať prívod vody alebo teplotu. Tento typ inštalácie ponúka nielen estetický benefit v podobe minimalistického vzhľadu, ale aj praktickosť, vďaka čomu sa batérie stávajú nenápadnou, ale štýlovou súčasťou kúpeľne.

Podomietkový sprchový set GRB KALA

Jednoduchá údržba a nízka spotreba vody – výhody umývadlových batérií KALA

Umývadlové batérie zo série KALA od GRB sú ideálnou voľbou pre milovníkov čistých a rovných línií. Vyrábajú sa v troch najobľúbenejších farebných variantoch – lesklá chrómová, čierna matná alebo biela matná. Aktuálne sú veľmi obľúbené práve čierne umývadlové batérie.

Séria ponúka dva varianty stojankových umývadlových batérií – nízku verziu s výškou 115 mm a vysokú verziu s výškou 240 mm, ktoré sa skvelo hodia pre rôzne typy umývadiel. Nižšia umývadlová batéria sa používa k umývadlám s otvorom na batériu, zatiaľ čo vysoká verzia je ideálna pre umývadlá na doske, ktoré nemajú žiaden otvor na batériu. Táto batéria umývadlová sa tak montuje priamo na dosku či skrinku pod umývadlom.

Matná biela umývadlová batéria GRB KALA

V oboch prípadoch je stojanková umývadlová batéria vybavená integrovaným perlátorom s jednoduchým prístupom, ktorý je zároveň veľmi ekologický, pretože znižuje spotrebu vody na 5 litrov za minútu. Ďalším praktickým doplnkom môže byť systém click-clack na jednoduché ovládanie výpuste, ktorým môžete umývadlové batérie KALA doplniť.

V rámci tejto série je dostupná aj podomietková batéria umývadlová, ktorá sa skladá z troch častí – podomietkového telesa, páky a ramena. Podomietkové teleso sa inštaluje do hĺbky 63-73 mm. Páka sa inštaluje vždy na pravej strane a rameno, s integrovaným perlátorom s jednoduchým prístupom, na ľavej, pričom ich inštalácia nie je možná opačne. Páka aj rameno majú spoje so stenou zakryté elegantnými štvorcovými rozetami, čím dotvárajú čistý a minimalistický dizajn.

Podomietková umývadlová batéria GRB KALA

Elegantná bidetová batéria KALA s ohýbateľným guľovým kĺbom

Bidetová batéria zo série KALA od GRB je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú praktický a štýlový doplnok do svojej minimalistickej kúpeľne. S výškou 75 mm ponúka kompaktné a elegantné riešenie pre moderné priestory. Výraznou črtou tejto batérie je ohýbateľný guľový kĺb, ktorý umožňuje flexibilné nasmerovanie prúdu vody, čo zvyšuje komfort používania. Rovnako ako pri umývadlových batériách z tejto série, aj bidetovú batériu je možné doplniť systémom click-clack, čím je zaručená jednoduchá a praktická manipulácia s uzáverom výtoku vody.

Všetky stojankové batérie KALA (umývadlové aj bidetové), sú dodávané s flexibilnými hadicami na jednoduchú inštaláciu.

Lesklá chrómová umývadlová batéria GRB KALA

Klasické sprchové a netradičné vaňové batérie KALA

Súčasťou série vodovodných batérií KALA je aj nástenná batéria do sprchovacieho kúta či nástenná vodovodná batéria vaňová v troch farbách – od lesklého chrómu, cez bielu matnú farbu až po matné čierne prevedenie. Sprchové a vaňové nástenné batérie sú vybavené pokročilou technológiou Soft, ktorá výrazne znižuje zvyškový hluk, čím zabezpečuje tichý a pohodlný zážitok z používania. Kvalitná a precízne nastavená kartuša vo vnútri batérie zaručuje spoľahlivé nastavenie prietoku vody a teploty vďaka dôslednému prenosu všetkých pohybov pákou do kartuše. Vďaka odolným materiálom je kartuša pripravená na dlhodobé aj nadmerné používanie.

🌡️ Termostatické prevedenia sprchovej a vaňovej batérie

Pre tých, ktorí hľadajú ešte väčší komfort pri osobnej hygiene, séria KALA zahŕňa aj nástenné termostatické prevedenia batérií. Termostatická sprchová batéria aj vaňová batéria umožňujú jednoduché nastavenie prúdu a teploty vody pomocou otočenia keramického prepínača na pravej alebo ľavej časti batérie. Disponujú bezpečnostnou poistkou nastavenou na 38°C, čo chráni pred nežiaducim popálením. Vaňová termostatická batéria aj sprchová batéria sú okrem iného vybavené technológiou Live a nesú certifikát AENOR, ktorý zaručuje ich kvalitu aj spoľahlivosť.

Všetky nástenné batérie KALA (sprchové aj vaňové) majú rozteč od 130 mm do 170 mm, čiže sú ideálne pre štandard 150 mm. Obe prevedenia vaňovej batérie ponúkajú možnosť pripojenia k sprchovej hadici.

Čierna sprchová batéria GRB KALA

Čo je technológia GRB Live?

Vnútro termostatických batérií od GRB je vyrobené z chrómu, ktorý zabraňuje vzniku korózie a poskytuje dokonalú ochranu proti vodnému kameňu, čím výrazne predlžuje životnosť batérie. Navyše, vďaka svojim inovatívnym technológiám termostatické batérie dosahujú úsporu vody medzi 30%-45%. Taktiež zabezpečujú konštantnú teplotu bez potreby kalibrácie kartuše v termostatickej batérii.

Okrem ekonomických výhod, GRB termostatické batérie vynikajú aj svojou bezpečnosťou. Sú vybavené mechanizmom, ktorý automaticky preruší prívod vody v prípade výpadku studenej alebo teplej vody, čím sa predchádza riziku popálenín alebo nežiaducej teplotnej zmene. Termostatické batérie GRB sú tiež navrhnuté tak, aby efektívne miešali vodu aj pri nižšom tlaku, čo je praktické najmä v domácnostiach s kolísavým tlakom vody.

Vaňové batérie KALA pre 2, 3 či dokonca 4 otvory

Vaňové batérie stojankové zo série KALA od GRB ponúkajú elegantné riešenie pre milovníkov čistých línií a moderného dizajnu. V závislosti od typu vane a preferencií užívateľa je možné si vybrať medzi tromi rôznymi modelmi. Nezabudnite však na to, že vaňa musí mať vopred vyrezané otvory na batériu ideálne s priemerom 35 mm, ak je stojanková vaňová batéria to, po čom vo vašej kúpeľni túžite.

🔹 Stojanková vaňová batéria pre vaňu s 2 otvormi: obsahuje rameno, cez ktoré vyteká voda do vane a jeden ovládací prvok, čím poskytuje jednoduchý a minimalistický dizajn.
🔹 Stojanková vaňová batéria pre vaňu s 3 otvormi: obsahuje dva ovládacie prvky, ručnú sprchu PIXEL s jednou funkciou a výsuvnú hadicu dlhú 200 cm. V tomto prípade set neobsahuje rameno, ale vaňa sa napúšťa cez prepad.
🔹 Stojanková vaňová batéria pre vaňu so 4 otvormi: obsahuje dva ovládacie prvky, ručnú sprchu PIXEL s jednou funkciou a výsuvnú hadicu dlhú 200 cm a rameno, cez ktoré vyteká voda do vane.

Stojanková vaňová batéria pre vaňu so 4 otvormi GRB KALA

Doplnkové sprchové sety pre lepší zážitok zo sprchovania

K sprchovým a vaňovým batériám série KALA si môžete dokúpiť sprchový systém bez batérie, ktorý dokonalo doplní vašu kúpeľňu.

🛁 Pre vaňovú batériu odporúčame jednoduchý sprchový set, ktorý sa skladá z držiaka ručnej sprchy ZEN, sprchovej hlavice PIXEL s 1 funkciou a sprchovej hadice SILVER s dĺžkou 170 cm. Tento sprchový set je ideálny pre tých, ktorí hľadajú jednoduché a praktické riešenie, pričom je k dispozícii vo všetkých troch farebných prevedeniach.

🚿 Pre sprchovú batériu odporúčame zložitejší set do sprchy, ktorý obsahuje sprchovú tyč PRISMA (alebo KVADRAT v bielom matnom prevedení) s pohyblivým držiakom na ručnú sprchu, sprchovú hlavicu PIXEL s 1 funkciou a sprchovú hadicu SILVER s dĺžkou 170 cm. Tento set ponúka väčšiu flexibilitu aj väčší komfort pri sprchovaní, pričom je k dispozícii vo všetkých troch farebných prevedeniach.

KALA – kompletné sprchové systémy, ktoré si zamilujete

Hľadáte ideálne riešenie pre vašu sprchu, ktoré spája moderné technológie, minimalistický dizajn a praktické funkcie? Objavte sprchové zostavy s batériou zo série KALA, ktoré prinášajú všetko, čo potrebujete pre dokonalý sprchový zážitok. Séria KALA kombinuje precízny vzhľad s inovatívnymi prvkami, aby vaša kúpeľňa získala nový rozmer komfortu a štýlu. Pri výbere správneho sprchového setu zo série KALA si musíte najskôr položiť nasledujúce otázky:

🟦 Klasická páková sprchová batéria alebo termostatická sprchová batéria?

Súčasťou série KALA sú klasické či termostatické sprchové batérie, ktoré sme popísali vyššie. Nech si zvolíte akúkoľvek sprchovú batériu, prepínanie medzi hlavovou a ručnou sprchou sa uskutočňuje pravou alebo ľavou časťou batérie. Tieto klasické sprchové sety s batériou či termostatické sprchové sety nemajú žiadne špeciálne páky na prepínanie prívodu vodu na sprchovej tyči, čiže pôsobia veľmi elegantne a minimalisticky.

🟦 Chrómové lesklé, čierne matné či dokonca biele matné prevedenie?

Sprchové sety zo série KALA od GRB ponúkajú tri elegantné farebné prevedenia – lesklý chróm, čierny matný a biely matný. Lesklý chróm je ideálny pre milovníkov klasického a nadčasového dizajnu. Jeho zrkadlový povrch dodáva kúpeľni pocit čistoty a sviežosti, pričom sa hodí najmä do moderných, minimalistických alebo luxusných interiérov.  Na druhej strane, ak sú sprchové sety čierne matné, sú skvelou voľbou pre tých, ktorí preferujú odvážny, industriálny či moderný vzhľad. Biely sprchový set je vhodný pre tých, ktorí hľadajú jemnejší, elegantnejší vzhľad. Perfektne zapadá do svetlých a vzdušných kúpeľní, kde prispieva k pocitu čistoty a minimalistickej elegancie.

Chrómový sprchový set GRB KALA

Sprchové sety KALA sú k dispozícii v minimalistickom hranatom dizajne v prevedení s klasickou či termostatickou batériou:

🔹 Chrómový sprchový set okrem batérie obsahuje sprchovú tyč s nastaviteľným držiakom na ručnú sprchu, ručnú sprchovú hlavicu PIXEL s 1 funkciou a obdĺžnikovú hlavovú sprchu HOKEI s rozmerom 240x360 mm a 1 funkciou. Ručná sprcha je k setu pripojená pomocou hadice SILVER s dĺžkou 170 cm.
🔹 Čierny sprchový set okrem batérie obsahuje sprchovú tyč s nastaviteľným držiakom na ručnú sprchu, ručnú sprchovú hlavicu PIXEL s 1 funkciou štvorcovú hlavovú sprchu SQUARE ABS s rozmerom 250x250 mm a 1 funkciou. Ručná sprcha je k setu pripojená pomocou hadice SILVER s dĺžkou 170 cm.
🔹 Biely sprchový set okrem batérie obsahuje sprchovú tyč s nastaviteľným držiakom na ručnú sprchu, ručnú sprchovú hlavicu PIXEL s 1 funkciou štvorcovú hlavovú sprchu SQUARE ABS s rozmerom 250x250 mm a 1 funkciou. Ručná sprcha je k setu pripojená pomocou hadice SILVER s dĺžkou 170 cm.

Matný biely sprchový set GRB KALA

🟦 Pevná výška tyče alebo nastaviteľná výška tyče?

Ďalšou dôležitou otázkou je, či preferujete pevne stanovenú výšku tyče alebo možnosť nastavenia dĺžky sprchovej tyče podľa vašich potrieb. Na základe toho sa sprchové sety s batériou delia na teleskopické TLC (nastaviteľné) a fixné FIX (s pevnou výškou).

🔹 Sprchové sety s nastaviteľnou výškou tyče (TLC): poskytujú maximálnu flexibilitu a jednoduchú inštaláciu, pričom výšku sprchovej tyče môžete prispôsobiť presne podľa vašich potrieb. Navyše, nastaviteľné uchytenie dokáže skryť diery v stene či kachličkách, ktoré vznikli pri predchádzajúcej inštalácii. Inštalácia je veľmi jednoduchá, dokonca nevyžaduje vŕtanie – set možno jednoducho nalepiť. V tomto prípade sa dá výška tyče nastaviť od 715 mm do 1200 mm. Ide o vzdialenosť medzi najvyššou časťou batérie a najnižšou časťou hlavovej sprchy, čím je zaručené optimálne prispôsobenie sprchového setu pre každého užívateľa.

🔹 Sprchové sety s pevnou výškou tyče (FIX): sú ideálne pre tých, ktorí preferujú stabilnú a pevnú konštrukciu. Existujú štandardné výšky tyče, XS prevedenia pre nižšie osoby, ale aj verzie XL, ktoré sú ideálne pre vyššie osoby. V tomto prípade je dĺžka tyče 960 mm, pri XL verzii 1050 mm v prevedení s klasickou sprchovou batériou. Termostatická sprcha má vzdialenosť medzi hlavovou sprchou a batériou pri bežnom prevedení 960 mm, pri XL verzii 1160 mm a pri XS verzii 860 mm. Táto vzdialenosť je optimalizovaná pre bežného užívateľa, čo zabezpečuje pohodlné a efektívne používanie sprchového setu.

Matný čierny sprchový set GRB KALA

V ideálnom prípade by sa mala hlavová sprcha nachádzať 40 cm nad vašou hlavou, takže ak máte 170 cm, sprcha by mala byť vo výške 210 cm. Nezabúdajte na to, že sprchové batérie by mali byť umiestnené vo výške ideálne 110 cm od zeme alebo sprchovej vaničky, ak je v sprche použitá.

🟦 S technológiou GRBdry® alebo bez?

Klasické sprchové sety KALA využívajú technológiu GRBdry®, ktorá garantuje ich dlhú životnosť a zdravšie prostredie v kúpeľni. GRBdry® zabezpečuje, že sa po vypnutí sprchy automaticky vypustí všetka voda, ktorá zostala v tyči smerujúcej k hlavovej sprche. Vďaka tejto inovatívnej technológii sa eliminuje zvyšková voda, čím sa predchádza tvorbe plesní a hromadeniu vodného kameňa, ktoré sú častým problémom v sprchových systémoch.

Zážitok zo sprchovania povýšený na vyšší level vďaka podomietkovým batériám KALA

Všetky podomietkové sprchové batérie sa skladajú z dvoch hlavných častí - podomietkového telesa, ktoré sa inštaluje do steny, a samotnej batérie, ktorá zostáva viditeľná. Pákové podomietkové batérie KALA vo všetkých farebných prevedeniach (lesklý chróm, čierna matná či biela matná) sú vybavené technológiou Soft, ktorá výrazne znižuje zvyškový hluk, čím zabezpečuje tichý a pohodlný zážitok z používania. Kvalitná a precízne nastavená kartuša vo vnútri batérie zaručuje spoľahlivé nastavenie prietoku vody a teploty vďaka dôslednému prenosu všetkých pohybov pákou do kartuše. Vďaka odolným materiálom je kartuša pripravená na dlhodobé aj nadmerné používanie.

🌡️ Termostatické prevedenia podomietkových batérií

Pre tých, ktorí hľadajú ešte väčší komfort pri osobnej hygiene, súčasťou série KALA je aj termostatická podomietková batéria, ktorá umožňuje jednoduché nastavenie prúdu a teploty vody pomocou otočenia keramického prepínača v hornej alebo dolnej časti batérie. Disponuje bezpečnostnou poistkou nastavenou na 38°C, čo chráni pred nežiaducim popálením. Termostatické batérie do sprchy sú vybavené technológiou Live, systémom na uzavretie vody pri údržbe, ľahko prístupnými filtrami a ventilmi, pričom nesú certifikát AENOR, ktorý zaručuje ich kvalitu aj spoľahlivosť.

Čo je technológia GRB Live?

Vnútro termostatických batérií od GRB je vyrobené z chrómu, ktorý zabraňuje vzniku korózie a poskytuje dokonalú ochranu proti vodnému kameňu, čím výrazne predlžuje životnosť batérie. Navyše, vďaka svojim inovatívnym technológiám termostatické batérie dosahujú úsporu vody medzi 30%-45%. Taktiež zabezpečujú konštantnú teplotu bez potreby kalibrácie kartuše v termostatickej batérii.

Okrem ekonomických výhod, GRB termostatické batérie vynikajú aj svojou bezpečnosťou. Sú vybavené mechanizmom, ktorý automaticky preruší prívod vody v prípade výpadku studenej alebo teplej vody, čím sa predchádza riziku popálenín alebo nežiaducej teplotnej zmene. Termostatické batérie GRB sú tiež navrhnuté tak, aby efektívne miešali vodu aj pri nižšom tlaku, čo je praktické najmä v domácnostiach s kolísavým tlakom vody.

Biely podomietkový sprchový set GRB KALA

🟦 Podomietková batéria KALA s 1 vývodom je ideálna pre umývadlá a bidety, kde je potrebné ovládať iba jeden prúd vody. Chrómová, biela alebo čierna podomietková batéria je tak skvelou voľbou pre minimalistické kúpeľne, pričom ju je možné jednoducho doplniť buď umývadlovým ramenom alebo bidetovou sprškou.

🔹 Klasická páková batéria sa inštaluje do hĺbky 65 – 85 mm a obsahuje podomietkové teleso 78 002 300, ktoré je súčasťou balenia.
🔹 Termostatická batéria sa inštaluje do hĺbky 65 – 90 mm a obsahuje podomietkové teleso 78 000 700, ktoré je súčasťou balenia.

🟦 Podomietková batéria KALA s 2 vývodmi je ideálna pre sprchy a vane, ak potrebujete ovládať dva prúdy vody. V sprche môžete jeden vývod použiť na sprchovú hadicu s ručnou hlavicou a druhý na hlavovú sprchu. Podomietkovú batériu tak musíte doplniť ručnou sprchou s prívodom vody a hlavovou sprchou s 1 funkciou. Vo vani môžete jeden vývod využiť na napúšťanie vane a druhý na sprchovú hadicu s ručnou sprchou. Vaňová podomietková batéria sa tak musí doplniť vaňovým ramenom a ručnou sprchou s prívodom vody.

🔹 Klasická páková batéria sa inštaluje do hĺbky 63 – 78 mm, obsahuje keramický prepínač na prepínanie medzi vývodmi vody a podomietkové teleso 78 002 600, ktoré je súčasťou balenia.
🔹 Termostatická batéria sa inštaluje do hĺbky 65 – 90 mm, obsahuje keramický prepínač na prepínanie medzi vývodmi vody a podomietkové teleso 78 000 800, ktoré je súčasťou balenia.

🟦 Podomietková batéria KALA s 3 vývodmi je ideálna pre tých, ktorí vyžadujú maximálnu funkčnosť. Tieto batérie sú vhodné pre vane a sprchy, kde je potrebné ovládať až tri prúdy vody. V sprche môžete jeden vývod použiť na sprchovú hadicu s ručnou hlavicou, druhý na hlavovú sprchu s 2 funkciami (dážď, vodopád). Podomietková sprchová batéria čierna, biela či chrómová sa tak musí doplniť ručnou sprchou s prívodom vody a hlavovou sprchou s 2 funkciami. Vo vani môžete jeden vývod využiť na napúšťanie vane, druhý na sprchovú hadicu s ručnou sprchou a tretí na hlavovú sprchu. Podomietkovú batériu tak musíte doplniť vaňovým ramenom, ručnou sprchou s prívodom vody a hlavovou sprchou s 1 funkciou.

🔹 Klasická páková batéria sa inštaluje do hĺbky 63 – 78 mm, obsahuje keramický prepínač na prepínanie medzi vývodmi vody a podomietkové teleso 78 002 200, ktoré je súčasťou balenia.
🔹 Termostatická batéria sa inštaluje do hĺbky 65 – 90 mm, obsahuje keramický prepínač na prepínanie medzi vývodmi vody a podomietkové teleso 78 000 900, ktoré je súčasťou balenia.

Podomietkové sprchové sety KALA – každodenný luxus a relax na dosah

Ak hľadáte dokonalé riešenie pre modernú kúpeľňu, ktoré spája technologické inovácie s minimalistickým dizajnom, sprchová podomietková batéria s príslušenstvom zo série KALA sú tou pravou voľbou. Tieto sety sú navrhnuté tak, aby poskytovali nielen maximálny komfort, ale aj vysokú estetickú hodnotu. Vďaka inovatívnym technológiám a minimalistickému podomietkovému riešeniu sa sprchovanie stáva zážitkom plným elegancie a komfortu, ktorý dokonale doplní vašu kúpeľňu o nový rozmer luxusu.

Podomietková sprchová batéria (set) zahŕňa batériu s 2 vývodmi, pričom jeden ovláda prívod vody z ručnej hlavice a druhý prívod vody z hlavovej sprchy. Hlavová a ručná sprcha sa prepínajú hornou časťou batérie, ktorá ovláda prúd vody. Podomietkový sprchový set ďalej obsahuje ručnú hlavicu PIXEL s 1 funkciou, sprchovú hadicu SILVER s dĺžkou 170 cm a štvorcovú hlavovú sprchu SQUARE ABS s rozmerom 250x250 mm spolu s hranatým ramenom. Súčasťou kompletného sprchového setu je aj štvorcový držiak na ručnú sprchu s prívodom vody BRASS a, samozrejme, aj podomietkové teleso potrebné k inštalácii.

Čierny podomietkový sprchový set GRB KALA

Podomietkový sprchový set KALA je dostupný v lesklom chrómovom, čiernom matnom a bielom matnom prevedení. Vo všetkých farebných prevedeniach sú podomietkové sprchové systémy dostupné aj s termostatickou batériou pre ešte kvalitnejší zážitok zo sprchovania.

Pri inštalácii nezabudnite na to, že v ideálnom prípade by sa mala hlavová sprcha nachádzať 40 cm nad vašou hlavou, takže ak máte 170 cm, sprcha by mala byť vo výške 210 cm. Pamätajte aj na to, že sprchové batérie by mali byť umiestnené vo výške ideálne 110 cm od zeme alebo sprchovej vaničky, ak je v sprche použitá.

Séria KALA od GRB spája sofistikovaný dizajn s najmodernejšími technológiami, aby ponúkla maximálny komfort a štýl. Či už si vyberiete klasické alebo termostatické batérie, každá z nich prináša do kúpeľne eleganciu a funkčnosť. GRB navyše myslelo na každý detail, aby vytvorilo batérie, ktoré nielen krásne vyzerajú, ale aj šetria vodu a zabezpečujú dlhú životnosť. So sériou KALA získate nielen vodovodné batérie, ale aj štýlový prvok, ktorý pozdvihne vašu kúpeľňu na novú úroveň.

👉 Preskúmať batérie KALA od GRB 👈

Značky: grb kala
Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December