Luxusná dlažba do obývačky – exkluzívna obývačka v štýle glamour

person : Patrícia Fides list : Obývačka - inšpirácie : favorite Zobrazenia: 92
Luxusná dlažba do obývačky – exkluzívna obývačka v štýle glamour

Glamour štýl v interiérovom dizajne je synonymom luxusu a elegancie. Tento štýl sa vyznačuje bohatými materiálmi, lesklými povrchmi a výraznými akcentmi, ktoré spoločne vytvárajú nezameniteľnú atmosféru prepychu. Jedným z kľúčových prvkov, ktorý môže dramaticky ovplyvniť vzhľad a dojem z obývačky v štýle glamour, je výber podlahy. Luxusná dlažba do obývačky môže byť práve tým prvkom, ktorý premení obyčajný priestor na kráľovskú miestnosť v štýle glamour.

Luxusná dlažba do obývačky v štýle glamour

Do glamour obývačky patrí bezpochyby luxusná dlažba. Čo si však pod týmto pojmom predstaviť? Luxusná dlažba do obývačky môže byť luxus v podobe materiálov, rozmerov, povrchových prevedení či samotného dizajnu kachličiek. Do obývačky v štýle glamour odporúčame dlažby s lešteným alebo lesklým povrchom, ktoré imitujú prírodné kamene. Práve lesklé, leštené či pololesklé dlažby pôsobia v priestore skutočne exkluzívne. Nepochybne, leštená mramorová dlažba patrí medzi tie najpopulárnejšie. Veľmi obľúbenými sú však aj dizajny ónyxu či granitu alebo travertínu. Pre dokonalú glamour obývačku môžete zvoliť aj metalické dlažby, ktoré prinesú do interiéru záblesky luxusu a sofistikovanosti.

Luxusná dlažba do obývačky v štýle glamour

Ako dosiahnuť glamour štýl v obývačke?

Glamour obývačka by mala byť predovšetkým plná luxusných materiálov ako je hodváb, zamat či mramor predovšetkým na nábytku. Tieto prvky dodávajú priestoru pocit luxusu a bohatstva. Pre štýl glamour je typické všetko, čo sa odráža a leskne – zrkadlá, sklené plochy a lesklé kovy napr. v podobe dekorácií. Pokiaľ ide o farby, dominantnými sú nepochybne zlatá, strieborná, čierna, smaragdová alebo rubínová, ktoré tiež pôsobia veľmi exkluzívne. V glamour obývačke nesmie chýbať veľkolepý luster, ktorý pôsobí ako šperk v miestnosti, ideálne v prípade, ak má obývačka vysoké stropy. Vyšívané vankúše, zdobené závesy či mäkké koberce by mali byť taktiež základnou výbavou glamour obývačky.

Luxusná dlažba do obývačky v štýle glamour

Glamour obývačka: obývačka plná luxusných materiálov

Osvetlenie je kľúčovým prvkom v glamour obývačke. Veľkolepý luster v strede miestnosti môže slúžiť ako ústredný bod a dodá interiéru dramatický efekt. Nábytok v glamour obývačke by mal byť elegantný a pohodlný. Zvoľte pohovky a kreslá čalúnené luxusnými textíliami, ako sú zamat alebo hodváb. Kávový stolík z mramoru alebo skla bude skvelým doplnkom. Používajte vankúše s bohatými vzormi a textúrami, závesy by mali byť bohaté a zdobené. Nezabudnite na nejaký huňatý koberec. Dekoratívne doplnky ako zrkadlá, obrazy, sviečky a vázy dodajú miestnosti šarm a eleganciu. Do glamour obývačky skvelo zapadnú aj veľké umelecké diela, ktoré jej dodajú kultivovaný vzhľad.

Luxusná dlažba do obývačky v glamour štýle

Obývačka v štýle glamour je miestom, kde sa luxus a elegancia stretávajú, aby vytvorili nezabudnuteľný priestor. Výber správnej dlažby, osvetlenia, nábytku a doplnkov je kľúčom k dosiahnutiu tohto vzhľadu. Lesklé povrchy, luxusné materiály a dramatické prvky dodajú miestnosti jej charakteristický glamour nádych. Nechajte sa inšpirovať našimi tipmi a premeňte svoju obývačku na priestor plný luxusu!

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December