MIRAGE COSMOPOLITAN – 3 top vzory talianskej dlažby imitujúcej mramor

person : Patrícia Fides list : Dlažba MIRAGE : favorite Zobrazenia: 13
MIRAGE COSMOPOLITAN – 3 top vzory talianskej dlažby imitujúcej mramor

Talianska fabrika MIRAGE je známa pre svoje kvalitné porcelánové obklady a dlažby, ktoré sú navrhnuté s dôrazom na inovatívny dizajn, technologický výskum a udržateľnosť. Jednou z ich najvýznamnejších kolekcií je séria COSMOPOLITAN: The Glamour of Marble, ktorá prináša do interiéru eleganciu a luxus mramoru v rôznych prevedeniach a farbách, pričom zároveň ponúka praktické výhody gresových dlažieb.

COSMOPOLITAN MIRAGE – odvážne farby a dizajny pre jedinečný priestor

Séria COSMOPOLITAN je ideálnou voľbou pre tých, ktorí chcú do svojich domovov alebo komerčných priestorov priniesť pôvab a kúzlo mramoru bez starostí, ktoré sa spájajú s jeho údržbou. Vďaka využitiu porcelánového gresu sú tieto dlažby mrazuvzdorné, mimoriadne odolné voči mechanickému poškodeniu, opotrebeniu a vlhkosti, čo ich robí vhodnými aj pre kúpeľne. Navyše, gres ponúka skvelú tepelnú vodivosť, čo z neho robí ideálny materiál pre podlahové kúrenie.

Mirage Cosmopolitan Statuario Extra CP01

COSMOPOLITAN od MIRAGE ponúka na výber až 7 rôznych farieb, ktoré napodobňujú rôzne typy mramoru – od jemných bielych mramorov s jemným sivým (Satuario Extra CP 01) alebo zlatým (Calacatta Gold CP 02) žilkovaním, až po extravagantné zelené (Amazzonite CP 07) či sivé (Mystic Grey CP 06) mramory s výraznými motívmi prírodného kameňa. Súčasťou celej série sú aj výraznejšie biele mramory s intenzívnymi zlatými (Arabescato Oro CP 03) a sivými (Statuario Fantastico CP 04) žilkami či obľúbená imitácia ónyxového mramoru (White Crystal CP 05). Tieto dlažby imitujúce mramor dokážu vytvoriť luxusný a dramatický vzhľad v každom priestore.

Mirage Cosmopolitan Mystic Grey CP06

⚪ Mirage Cosmopolitan Statuario Extra CP01
⚪ Mirage Cosmopolitan Calacatta Gold CP02
⚪ Mirage Cosmopolitan Arabescato Oro CP03
⚪ Mirage Cosmopolitan Statuario Fantastico CP04
⚪ Mirage Cosmopolitan White Crystal CP05
⚪ Mirage Cosmopolitan Mystic Grey CP06
⚪ Mirage Cosmopolitan Amazzonite CP07

Spoľahlivá kvalita a technológia v každej dlaždici COSMOPOLITAN

Všetky dlažby série COSMOPOLITAN sú vyrobené ako rektifikáty, čo znamená, že majú dokonale rovné hrany a môžu byť ukladané s minimálnymi škárami, čím vznikajú kompaktné a vizuálne ucelené plochy. Tento detail nie je len estetický, ale zároveň zjednodušuje údržbu povrchu. Všetky dlaždice COSMOPOLITAN sa môžu pokladať nielen na podlahy, ale aj na steny ako obklady s imitáciou mramoru.

Mirage Cosmopolitan White Crystal CP05

Séria COSMOPOLITAN ponúka širokú škálu rozmerov, od 80x80 cm až po impozantný veľkoformát 120x278 cm, pričom najobľúbenejšie rozmery sú 60x120 cm a 120x120 cm. Tieto rektifikované dlažby sú k dispozícii v dvoch povrchových úpravách – leštený povrch pre luxusný lesk a matný povrch pre protišmykovú bezpečnosť. Pri extrémnych veľkoformátoch je hrúbka dlažby len 6 mm, čo zjednodušuje manipuláciu a pokládku, zatiaľ čo bežné formáty majú skvelých 9 mm. Aby bola séria ešte praktickejšia, MIRAGE ponúka aj mozaikové obklady, originálne soklové lišty a schodovky, ktoré zabezpečujú jednotný vzhľad v celom priestore.

Mirage Cosmopolitan Statuario Fantastico CP04

Mirage Cosmopolitan Arabescato Oro CP 03

Jedným z najobľúbenejších odtieňov série COSMOPOLITAN je Arabescato Oro, ktorý v sebe spája krásu talianskeho mramoru s mimoriadne luxusnými prvkami. Tento odtieň je inšpirovaný klasickým mramorom Arabescato, čo je kameň s mliečno-bielou textúrou, ktorý je prepletený výraznými minerálnymi žilkami. Arabescato patrí medzi najznámejšie a najvyhľadávanejšie mramorové textúry v Taliansku, a práve v sérii COSMOPOLITAN sa mu dostáva modernej a luxusnej interpretácie. Minerálne pruhy sa môžu objavovať v rôznych tvaroch, od okrúhlych foriem až po jemné, rovné línie. Farebný odtieň Arabescato Oro spája tento unikátny mramorový kameň so zlatou farbou a posúva dizajn na vyššiu úroveň. Zlaté prvky dodávajú tejto dlažbe teplý nádych, čím sa stáva ideálnou pre luxusné interiéry, kde estetika hrá kľúčovú rolu.

Mirage Cosmopolitan Arabescato Oro CP03

Arabescato Oro je jednou z 3 farieb celej série, ktorá sa vyrába aj ako BOOKMATCH. Keď MIRAGE vyrába dlaždice ako BOOKMATCH, vytvára dve odlišné vzory – A a B v rozmere 120x278 cm, ktoré na seba dokonale nadväzujú. Ak si zakúpite tieto dva kusy, vzory sa môžu položiť vedľa seba, čím vznikne nádherný a súvislý motív. Ak si zákazník vyberie až štyri dlaždice (2xA a 2xB), získa ešte širšie možnosti. V tomto prípade je možné vytvoriť komplexnejšie vzory, kde dlaždice na seba nadväzujú nielen vertikálne, ale aj horizontálne, čím vznikajú dve rôzne prevedenia. Tento sofistikovaný efekt umožňuje dizajnérom vytvárať priestor, ktorý vyzerá ako jeden veľký blok (480x278 cm alebo 556x240 cm) mramoru, bez prerušenia žíl alebo línií.

Kompozícia BOOKMATCH pri dlažbe Cosmopolitan Arabescato Oro CP 03

Mirage Cosmopolitan Calacatta Gold CP 02

Calacatta Gold je taktiež jedným z najprestížnejších a najobľúbenejších odtieňov série COSMOPOLITAN. Tento odtieň je inšpirovaný slávnym mramorom Calacatta, ktorý je uznávaný pre svoju čistú bielu farbu a výrazné žilkovanie. Calacatta je typ mramoru, ktorý pochádza z regiónu Toskánsko v Taliansku, a patrí medzi najvyhľadávanejšie materiály na trhu vďaka svojej jedinečnej štruktúre a elegancii. Jednou z najdôležitejších vlastností Calacatta Gold je jeho žilkovanie, ktoré je v tomto prípade výrazné zlaté. Tieto zlaté žily v ostrom kontraste s bielym pozadím vytvárajú ohromujúci vizuálny efekt, vďaka ktorému je Calacatta Gold neodmysliteľnou voľbou pre náročných zákazníkov.

Mirage Cosmopolitan Calacatta Gold CP02

Calacatta Gold je jednou z 2 farieb celej série, ktorá sa vyrába aj ako KIT VEIN MATCHING, ktorá umožňuje vytvoriť nekonečný vzor, kde žily plynule nadväzujú z jednej dlaždice na druhú. MIRAGE vyrába tento dizajn v sérii piatich kusov o rozmeroch 120x278 cm, ktoré sa môžu ukladať vedľa seba. Vďaka tejto technológii sa vytvára ilúzia, že mramorové žily prechádzajú cez celý priestor bez prerušenia, čo dodáva interiéru pocit celistvosti a elegantnej kontinuity. Tento postup umožňuje dizajnérom vytvoriť prostredie, ktoré nielen že vyzerá luxusne, ale aj pôsobí úplne prirodzene.

Kompozícia KIT VEIN MATCHING pri dlažbe Cosmopolitan Calacatta Gold CP 02

Mirage Cosmopolitan Amazzonite CP 07

Amazzonite, jeden z najvýraznejších odtieňov série COSMOPOLITAN, predstavuje netradičný, no nesmierne moderný dizajn, ktorý sa stáva čoraz viac populárnym v súčasných interiérových trendoch. Tento odtieň je inšpirovaný prírodným kameňom Amazonit, ktorý sa ťaží najmä v Brazílii a je známy svojím jedinečným a fascinujúcim zeleným sfarbením. Tento minerál sa vyznačuje sýtymi odtieňmi zelenej, ktoré sa prelínajú so sivým a bielym žilkovaním, pričom niektoré vzory obsahujú aj tmavšie šedé a hnedé línie, ktoré dotvárajú dramatický vzhľad. Je to ideálna voľba pre tých, ktorí hľadajú niečo výnimočné a neboja sa vystúpiť zo zabehnutých štandardov.

Mirage Cosmopolitan Amazzonite CP07

Séria COSMOPOLITAN však ponúka viac než len dlažby a obklady. MIRAGE z tohto unikátneho materiálu vyrába aj ďalšie kúpeľňové prvky, vrátane umývadiel a skriniek, ktoré dokonale dopĺňajú celý priestor a umožňujú vytvoriť harmonickú a prepracovanú kúpeľňu. Tento koncept kompletného zladenia kúpeľne je aktuálnym trendom, pretože umožňuje vytvoriť konzistentný dizajn, kde každý detail spolu dokonale ladí. Umývadlá vyrobené z Amazzonite majú rovnaké výrazné zelené tóny a žilkovanie ako obklady a dlažby, čo vytvára luxusný a ucelený vzhľad.

Skrinka s umývadlom vyrobená z dlažby Cosmopolitan Amazzonite CP 07

Ak hľadáte talianske dlažby a obklady značky MIRAGE, ktoré spájajú krásu prírodného mramoru s praktickými výhodami moderných materiálov, séria COSMOPOLITAN: The Glamour of Marble je tou správnou voľbou. Vďaka širokej ponuke farieb, formátov a povrchových úprav sa hodí do každého interiéru, či už preferujete elegantný minimalizmus alebo dramatický dizajn. A s dôrazom na udržateľnosť a kvalitu je to riešenie, ktoré zaručuje dlhodobú spokojnosť.

V prípade, ak vás zaujali štýlové a luxusné dlažby značky MIRAGE, neváhajte nás kontaktovať prostredníctvom kontaktného formulára. Keďže sa jedná o talianske dlažby, ktoré na Slovensko dovážame výhradne na objednávku, bude potrebné vytvoriť individuálnu cenovú ponuku spolu s predbežným termínom dodania → viac o značke MIRAGE.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December