MIRAGE JEWELS – luxusná mramorová dlažba vyrobená v Taliansku

person : Patrícia Fides list : Dlažba MIRAGE : favorite Zobrazenia: 91
MIRAGE JEWELS – luxusná mramorová dlažba vyrobená v Taliansku

Unikátna kolekcia JEWELS od talianskej značky MIRAGE predstavuje dokonalú symbiózu medzi prírodným kameňom a modernou technológiou, prinášajúc do interiérov exkluzívny zážitok z mramoru. Táto séria talianskych dlažieb a obkladov, inšpirovaná autentickými prírodnými kameňmi a mramormi z prírody, stelesňuje jedinečnú krásu a nadčasovosť, ktorú prináša do moderných, štýlových aj luxusných interiérov.

JEWELS: najobľúbenejšia séria mramorových dlažieb a obkladov

Každá dlaždica zo série JEWELS od MIRAGE je vyrobená z porcelánového gresu a je charakterizovaná jemnými žilkovanými efektmi, ktoré verne reprodukujú dizajn prírodného mramoru. Táto dlažba imitujúca mramor je navrhnutá s presnosťou a detailmi, ktoré napodobňujú všetky charakteristické rysy tohto jedinečného a obľúbeného prírodného kameňa, čím vytvára dojem autenticity.

Každý produkt, ktorý je súčasťou tejto prestížnej talianskej série JEWELS, sa vyrába vo fabrike MIRAGE hneď v niekoľkých vzoroch, ktoré sa v balíkoch vyskytujú náhodne. Sú rôzne svojím žilovaním a striedaním jasnejších a tmavších tónov. Vďaka tomu na stenách a podlahách vytvárajú neopakovateľné obrazce, ktoré by vznikli aj použitím originálneho mramoru či iných prírodných kameňov.

Dlažba Mirage Jewels Moonless JW17Dlažba Mirage Jewels Emperador Selected JW05Dlažba Mirage Jewels Black Gold JW11

Mramorová dlažba JEWELS a jej farebné variácie

JEWELS ponúka saténové, leštené alebo matné dlažby, ktoré sa dajú použiť aj ako obklady na steny. K dispozícii sú rôzne formáty, od 15x60 cm až po veľkoformátové prevedenia 120x278 cm či dokonca 160x320 cm. Populárne sú najmä rozmery 60x60 cm a 60x120 cm (60x119,7 cm), pričom hrúbky dlaždíc sa pohybujú od 6 mm pri veľkoformátoch až po 9 mm pri menších rozmeroch.

Táto mramorová séria značky MIRAGE zahŕňa niekoľko farebných variantov. Medzi tradičné biele mramorové prevedenia patria farby Statuario Venato (JW 14), Statuario Lunensis (JW 12), Calacatta Reale (JW 02) či Bianco Statuario (JW 01), ktoré patria zároveň medzi tie najobľúbenejšie. Čierny mramor reprezentujú odtiene Moonless (JW 17) či Black Gold (JW 11). Veľmi obľúbené je aj béžové prevedenie mramoru Royal (JW 03), sivé elegantné prevedenie Raymi (JW 16) či tmavohnedý mramor Emperador Selected (JW 05). Séria JEWELS zahŕňa aj imitáciu ónyxového mramoru Onyks (JW 15) či dokonalú minimalistickú bielu dlažbu Extrawhite (JW 19).

Dlažba Mirage Jewels Statuario Lunensis JW12Dlažba Mirage Jewels Bianco Statuario JW01Dlažba Mirage Jewels Extrawhite JW19

▫️ Mirage Jewels Bianco Statuario JW01
▫️ Mirage Jewels Calacatta Reale JW02
▫️ Mirage Jewels Statuario Lunensis JW12
▫️ Mirage Jewels Statuario Venato JW14
▫️ Mirage Jewels Royal JW03
▫️ Mirage Jewels Emperador Selected JW05
▫️ Mirage Jewels Black Gold JW11
▫️ Mirage Jewels Onyks JW15
▫️ Mirage Jewels Raymi JW16
▫️ Mirage Jewels Moonless JW17
▫️ Mirage Jewels Extrawhite JW19

Mirage Jewels Bianco Statuario JW 01

Jedným z najpôsobivejších farebných prevedení série JEWELS je Bianco Statuario. Tento odtieň, inšpirovaný ikonickým prírodným mramorom, je charakterizovaný čistým bielym základom, ktorý je jemne prelínaný sofistikovaným sivým žilovaním. Bianco Statuario predstavuje dokonalú voľbu pre tých, ktorí hľadajú minimalistickú, ale zároveň pôsobivú estetiku vo svojom priestore. Jemné sivé žilky na bielom podklade vytvárajú dojem hĺbky a priestoru, čo robí tento mramor obľúbeným v moderných, ale aj klasických interiéroch. Jeho univerzálnosť umožňuje použitie nielen na podlahy, ale aj na steny, kde dodáva interiéru pocit vznešenosti a čistoty.

Dlažba Mirage Jewels Bianco Statuario JW01

Mirage Jewels Statuario Venato JW 14

Ďalšou výnimočnou voľbou v rámci kolekcie JEWELS je farebné prevedenie Statuario Venato. Tento variant sa vyznačuje bielym základom, podobne ako Bianco Statuario, avšak s výraznejším sivým žilovaním, ktoré pridáva interiéru dynamiku a kontrast. Statuario Venato je inšpirovaný prírodným mramorom, ktorý sa často vyskytuje v luxusných interiéroch a historických stavbách. Vďaka jeho dramatickejšiemu vzoru sivých žiliek je ideálny pre tých, ktorí chcú vytvoriť silný vizuálny dojem. Tento mramor dodáva priestoru nielen eleganciu, ale aj osobitosť, čo ho robí skvelým riešením pre výrazné steny alebo podlahy, ktoré sa stanú centrálnym prvkom dizajnu.

Dlažba Mirage Jewels Statuario Venato JW14

Mirage Jewels Calacatta Reale JW 02

Napokon, farebné prevedenie Calacatta Reale ponúka jedinečnú kombináciu bieleho základu s výrazným sivým žilovaním, ktoré je ešte intenzívnejšie a kontrastnejšie než pri Statuario Venato. Calacatta Reale je symbolom luxusu a prestíže, často používaný v najexkluzívnejších interiéroch, kde je cieľom dosiahnuť čo najväčšiu vizuálnu pôsobivosť. Tento mramor je ideálny pre veľké plochy, kde môže jeho výrazný vzor naplno vyniknúť a vytvoriť dramatický efekt. Využitie Calacatta Reale v podlahových alebo nástenných aplikáciách okamžite pridáva priestoru exkluzívny charakter, pričom zachováva nadčasovú eleganciu, ktorá je typická pre mramorové materiály.

Dlažba Mirage Jewels Calacatta Reale JW02

Súčasťou tejto talianskej série sú aj soklové lišty a schodovky, ktoré dokonale ladia s dlaždicami a obkladmi tejto série. Kolekcia obsahuje klasickú štvorčekovú mozaiku v rozmere 30x30 cm, ktorá je ideálna pre detaily a akcenty v interiéri. V matnom prevedení sa mozaika vyrába v rozmere 30x30 cm s 36 malými štvorčekmi, v leštenom prevedení so 144 malými štvorčekmi, ktoré sú nalepené na sieťke.

JEWELS od talianskeho výrobcu MIRAGE je dokonalým príkladom, ako môže moderná technológia a talianska remeselná zručnosť oživiť krásu prírodného mramoru. Imitácia mramoru v tejto sérii nie je len o estetike, ale aj o nadčasovosti a funkčnosti, ktoré tieto talianske dlažby a obklady ponúkajú. JEWELS je ideálnou voľbou pre tých, ktorí túžia po interiéri plnom sofistikovanej krásy, ktorá odolá zubu času a zanechá nezmazateľný dojem.

Dlažba Mirage Jewels Royal JW03Dlažba Mirage Jewels Raymi JW16Dlažba Mirage Jewels Onyks JW15

V prípade, ak vás zaujali štýlové a luxusné dlažby značky MIRAGE, neváhajte nás kontaktovať prostredníctvom kontaktného formulára. Keďže sa jedná o talianske dlažby, ktoré na Slovensko dovážame výhradne na objednávku, bude potrebné vytvoriť individuálnu cenovú ponuku spolu s predbežným termínom dodania → viac o značke MIRAGE.

Značky: mirage jewels
Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December