MIRAGE LEMMY - metalická dlažba do trendy interiéru priamo z Talianska

person : Patrícia Fides list : Dlažba MIRAGE : favorite Zobrazenia: 102
MIRAGE LEMMY - metalická dlažba do trendy interiéru priamo z Talianska

Kov v jeho najprirodzenejšej a autentickej podobe – to je séria LEMMY od prestížneho talianskeho výrobcu MIRAGE. Táto séria dlažieb a obkladov zachytáva časom poškriabané a starnúce plechy a kovy, vytvárajúc fascinujúci kontrast medzi pôvodným leskom a výraznými znakmi oxidácie. Táto talianska dlažba tak prináša do interiérov jedinečnú krásu kovu s nádychom času a histórie.

Netradičný a oceňovaný vzhľad kachličiek LEMMY

Impozantný vzhľad a vysoká kvalita série vyniesli LEMMY prestížne ocenenie Architizer A+Awards z roku 2019 za najlepší produkt v oblasti keramického priemyslu. Týmto ocenením sa potvrdzuje výnimočná hodnota a dizajnová dokonalosť celej série dlažieb imitujúcich kov inšpirovanej priemyselným vzhľadom plechov a kovov s miernym leskom a znakmi opotrebovania.

Séria LEMMY od MIRAGE vám umožní vytvoriť priestor, ktorý je nielen krásny, ale aj plný charakteru a originality. Autentické aj netradičné farby kovu dodajú vášmu interiéru jedinečný vzhľad a pocit. Nechajte sa inšpirovať týmito fascinujúcimi povrchmi, ktoré prinesú do vášho domova nevídanú eleganciu.

Obklad a dlažba Mirage Lemmy KingObklad a dlažba Mirage Lemmy ExcaliburObklad a dlažba Mirage Lemmy Venom

Metalická dlažba LEMMY a jej farebné variácie

LEMMY ponúka matné dlažby, ktoré sa dajú použiť aj ako obklady na steny. K dispozícii sú rôzne formáty, od 15x60 cm až po veľkoformátové prevedenia 120x278 cm. Populárne sú najmä rozmery 60x60 cm a 60x120 cm, pričom hrúbky dlaždíc sa pohybujú od 6 mm pri veľkoformátoch až po 9 mm pri menších rozmeroch. Povrchové prevedenia zahŕňajú hodnoty protišmyku od R9 po R11, pričom R11 je ideálny pre exteriéry.

Táto metalická séria značky MIRAGE zahŕňa niekoľko farebných variantov. Medzi konvenčnejšie farby patrí svetlá šedá Nimbus (LY 02), strieborná šedá Excalibur (LY 03), hlboká šedá King (LY 09) a tmavá zamatová Venom (LY 04). Pre tých, ktorí hľadajú niečo netradičné, sú tu farby ako svieža modrá Indio (LY 07), jemná zelená Viridium (LY 06) a intenzívne cotto v prevedení Pumpkin (LY 08). Pre jemnejší vzhľad je k dispozícii čistá a svetlá farba Palladium (LY 01) či svetlo zlatá Afterglow (LY 05).

Obklad a dlažba Mirage Lemmy PalladiumObklad a dlažba Mirage Lemmy AfterglowObklad a dlažba Mirage Lemmy Nimbus

🔘 Mirage Lemmy Palladium LY01
🔘 Mirage Lemmy Nimbus LY02
🔘 Mirage Lemmy Excalibur LY03
🔘 Mirage Lemmy Venom LY04
🔘 Mirage Lemmy Afterglow LY05
🔘 Mirage Lemmy Viridium LY06
🔘 Mirage Lemmy Indio LY07
🔘 Mirage Lemmy Pumpkin LY08
🔘 Mirage Lemmy King LY09

Mirage Lemmy Viridium LY 06

Farebné prevedenie Viridium zo série LEMMY prináša do interiéru sviežosť a pokoj v podobe jemnej zelenej farby s nádychom industriálnej surovosti. Tento odtieň pripomína starnúce kovy, ktoré časom získali patinu a zmenili sa na jedinečné umelecké dielo. Jemná zelená farba Viridium sa výborne hodí do moderných interiérov, kde vytvára príjemný kontrast medzi chladnými kovovými tónmi a prírodnými prvkami, ako sú drevo či kameň. Táto talianska dlažba je ideálna pre tých, ktorí hľadajú kombináciu sviežosti, originality a vintage štýlu, pričom si zachovávajú eleganciu.

Obklad a dlažba Mirage Lemmy Viridium

Mirage Lemmy Pumpkin LY 08

Pre tých, ktorí túžia po teple a energii v interiéri, je farebné prevedenie Lemmy Pumpkin tou správnou voľbou. Intenzívny odtieň cotto kombinuje bohaté tóny terakoty s efektom kovu, ktorý získal svoju hĺbku vďaka času a prirodzenej oxidácii. Táto farba evokuje rustikálny šarm tradičných talianskych interiérov, pričom prináša aj moderný twist v podobe lesku a textúry starnúceho kovu. Lemmy Pumpkin dodá vášmu priestoru nezameniteľný charakter, teplo a živý nádych, či už ho použijete v kuchyni, jedálni, alebo v obývacej izbe.

Obklad a dlažba Mirage Lemmy Pumpkin

Mirage Lemmy Indio LY 07

Lemmy Indio je farebné prevedenie, ktoré osvieži každý interiér svojím výrazným modrým odtieňom. Modrá farba v kombinácii s jemným leskom a efektom opotrebovaného kovu vytvára dojem, že čas nechal na tomto povrchu svoju nezmazateľnú stopu. Tento odtieň je mimoriadne univerzálny a dokáže harmonizovať s rôznymi štýlmi – od industriálneho až po moderný, alebo dokonca eklektický. Modrý kovový povrch je nielen vizuálne príťažlivý, ale aj mimoriadne praktický, čo z neho robí ideálnu voľbu pre obývacie priestory, kuchyne či dokonca kúpeľne, kde sa túžite obklopiť výraznými a zároveň upokojujúcimi farbami.

Obklad a dlažba Mirage Lemmy Indio

LEMMY: obklady a dlažby do interiéru aj exteriéru s imitáciou kovu

Táto séria je navrhnutá tak, aby plynule prepojila vnútorné a vonkajšie priestory, čím vytvára esteticky a funkčne jednotný celok. V ponuke sú aj 2 cm dlažby na terče vo formáte 80x80 cm, ideálne pre moderné terasy a balkóny. Dekoratívna 2 cm dlažba Nordic alebo Play With pridávajú exteriérom štýlový vzhľad. Farebné trojuholníky s plným pozadím na dlaždiciach s rozmerom 80x80 cm v studenom či teplom farebnom prevedení s 2 rôznymi dizajnmi je 2 cm dlažba Nordic. Play With zasa reprezentuje jednoduchý dekor, ktorý dokáže vytvárať v exteriéri niekoľko geometrických útvarov. Vyrába sa v rozmere 80x80 cm ako štvorec alebo ako hexagón dlažba.

Súčasťou tejto talianskej série sú aj soklové lišty a schodovky, ktoré dokonale ladia s dlaždicami a obkladmi tejto série. Kolekcia obsahuje klasickú štvorčekovú mozaiku v rozmere 30x30 cm, ktorá je ideálna pre detaily a akcenty v interiéri. Pre tých, ktorí hľadajú niečo netradičné, sú k dispozícii mozaiky Plume a Foliage, ktoré pridávajú priestoru elegantný a kreatívny nádych.

Dlažba Mirage Lemmy NordicMozaika Mirage Lemmy PlumeDlažba Mirage Lemmy Play With

LEMMY od talianskeho výrobcu MIRAGE je dlažba ideálna pre tých, ktorí hľadajú spojenie moderného dizajnu s priemyselnou estetikou. Neutrálne farby umožňujú nekonečné možnosti kombinácií, či už chcete vytvoriť minimalistický, industriálny alebo eklektický štýl. Objavte sériu LEMMY a premeňte svoj domov na miesto, ktoré odráža vašu osobnosť a štýl.

V prípade, ak vás zaujali štýlové a luxusné dlažby značky MIRAGE, neváhajte nás kontaktovať prostredníctvom kontaktného formulára. Keďže sa jedná o talianske dlažby, ktoré na Slovensko dovážame výhradne na objednávku, bude potrebné vytvoriť individuálnu cenovú ponuku spolu s predbežným termínom dodania → viac o značke MIRAGE.

Značky: mirage lemmy
Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December