MIRAGE NORR - talianska terazzo dlažba pre štýlový domov

person : Patrícia Fides list : Dlažba MIRAGE : favorite Zobrazenia: 197
MIRAGE NORR - talianska terazzo dlažba pre štýlový domov

NORR – talianska dlažba z produkcie jednej z najprestížnejších fabrík sveta MIRAGE. Vzhľad dlaždíc sleduje aktuálny terazzo trend a zobrazuje harmonicky nepravidelné zrno, kamienky rôznych farieb a veľkostí vrátane farieb s trojrozmerným efektom. Prírodné farebné odtiene zahŕňajú jasnejšie farby od béžovej, hnedej, cez modrú, šedú až antracitovú. Talianska séria NORR značky MIRAGE dokonalo prepája prírodné prvky a moderné dizajnové trendy.

Mirage: NORR

Séria NORR ponúka matné dlažby, ktoré sa bežne využívajú aj na stenách v podobe obkladov. Sú k dispozícii v rôznych formátoch, ktoré začínajú na rozmere 15x60 cm a stúpajú až po veľkoformátové prevedenia 120x278 cm či dokonca 160x320 cm. NORR od MIRAGE ponúka aj bežne predávané a najobľúbenejšie rozmery 60x60 cm či 60x120 cm. Tieto talianske dlaždice sa vyrábajú v rôznych hrúbkach, pričom najčastejšie v hrúbke 9 mm. Veľké platne sú tenšie, a teda ich hrúbka má iba 6 mm, aby sa s nimi dalo jednoduchšie pracovať. Sériu NORR dopĺňa aj 2 cm dlažba na terče aj v obľúbenom rozmere 60x60 cm. Taktiež povrchové prevedenia sa pohybujú od hodnoty protišmyku R9, cez R10 až po R11, ktorá sa využíva v exteriéri. Všestrannosť a univerzálnosť tejto série umožňuje plynulé prepojenie vnútorných a vonkajších priestorov, čím vytvára esteticky a funkčne jednotný celok.

Norr od značky MIRAGE na podlahe aj steneNorr od značky MIRAGE na podlahe v obývačkeNorr od značky MIRAGE na podlahe na terase

🔘 Mirage Norr Vit RR01
🔘 Mirage Norr Gra RR02
🔘 Mirage Norr Svart RR03
🔘 Mirage Norr Melk RR04
🔘 Mirage Norr Farge RR05
🔘 Mirage Norr Hav RR06
🔘 Mirage Norr Oken RR08
🔘 Mirage Norr Grus RR09

V prípade, ak vás zaujali štýlové a luxusné dlažby značky Mirage, neváhajte nás kontaktovať prostredníctvom kontaktného formulára. Keďže sa jedná o talianske dlažby, ktoré na Slovensko dovážame výhradne na objednávku, bude potrebné vytvoriť individuálnu cenovú ponuku spolu s predbežným termínom dodania viac o značke Mirage.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December