TENDER od GRB – elegancia a inovácia v každom detaile batérií

person : Patrícia Fides list : GRB vodovodné batérie : favorite Zobrazenia: 58
TENDER od GRB – elegancia a inovácia v každom detaile batérií

Vodovodné batérie zo série TENDER od španielskeho výrobcu GRB predstavujú dokonalú symbiózu elegancie a funkčnosti. S certifikátom „Made in Spain“ tieto batérie spĺňajú vysoké štandardy kvality, pričom ponúkajú moderný dizajn a inovatívne technológie za dostupnú cenu. Či už preferujete klasický lesklý chróm alebo sofistikované čierne matné prevedenie, séria TENDER vás očarí svojím oblým dizajnom, ktorý sa ľahko kombinuje s rôznymi štýlmi a materiálmi.

Dizajn vodovodných batérií zo série TENDER značky GRB

Pákové batérie TENDER majú mohutnejšiu páku, ktorá má na spodnej časti malú priehlbinu ideálnu na ovládanie jedným prstom. Páka batérie je rovná a na oboch koncoch zaoblená. Na spodnej časti batérií nájdete okrúhle rozety, ktoré pridávajú do dizajnu prvok jednotnosti. Okrúhly tvar má aj elegantný prepínač na vaňovej batérii.

GRB TENDER čierna umývadlová batéria

Termostatické batérie TENDER sa vyznačujú špeciálnym dizajnom s rovnými bokmi a výraznou priehlbinou na oboch koncoch batérie, ktorá uľahčuje ovládanie. Sú vybavené elegantnými okrúhlymi rozetami, ktoré krásne ukrývajú spoj medzi batériou a stenou. Detail priehlbiny na ovládaní batérie pridáva termostatickým batériám moderný a dynamický vzhľad, ktorý je výrazný a zaujímavý. Rovnako okrúhly tvar má aj elegantný prepínač na vaňovej termostatickej batérii.

GRB TENDER termostatická sprchová batéria

Podomietkové batérie TENDER sú navrhnuté s ohľadom na minimalistický a čistý dizajn. Sú okrúhle a majú kruhový keramický prepínač ktorý zaisťuje jednoduché a intuitívne ovládanie prúdu vody či jej teploty. Termostatické podomietkové batérie TENDER sa vyznačujú špeciálnym dizajnom s priehlbinou na spodnej časti prepínačov, ktoré slúžia na nastavenie prúdu vody a jej teploty. Viditeľné časti podomietkových batérií sú veľmi jednoduché, skladajú sa vždy iba z jednej časti.

GRB TENDER podomietkový sprchový set

Umývadlové batérie TENDER – pre každý priestor tá správna výška

Vodovodná batéria umývadlová s pákovým ovládaním je dostupná v elegantnom chrómovom alebo populárnom čiernom matnom prevedení a v troch rôznych výškach, aby dokonale zapadla do akejkoľvek kúpeľne.

⏺️ Nízka batéria (95 mm): perfektná pre štandardné umývadlá. V lesklom chrómovom prevedení môže byť doplnená výsuvným mosadzným odtokovým systémom – chrómovou zátkou do umývadla, ktorá sa ovláda vzadu na batérii. Čierna matná umývadlová batéria sa dá doplniť moderným click-clack systémom – batéria tak nemá ovládanie odtokového systému vzadu na batérii, pôsobí modernejšie a elegantnejšie.
⏺️ Stredná batéria (145 mm): ideálna pre štandardné umývadlá. Táto moderná batéria sa neovláda vzadu, ale dopĺňa sa systémom click-clack v oboch farebných prevedeniach. Zátka do umývadla v tomto prípade funguje na jednoduchý mechanizmus zatlačenia.
⏺️ Vysoká batéria (245 mm): vhodná na umiestnenie priamo na dosku alebo skrinku pod umývadlom. Aj tento model prichádza s moderným systémom click-clack, kde zátka do umývadla funguje na jednoduchý mechanizmus zatlačenia.

Stojankové umývadlové batérie s výškou 95 mm alebo 145 mm sú navrhnuté na umiestnenie priamo na umývadlo, avšak vysoká umývadlová batéria (245 mm) sa hodí práve k umývadlám bez otvoru na batériu, pretože sa dá krásne umiestniť na dosku alebo skrinku pod umývadlom.

TENDER od GRB prichádza okrem stojankových umývadlových batérií aj s modernou podomietkovou umývadlovou batériou. Umývadlová batéria zo steny TENDER sa skladá z troch častí:

1️⃣ Podomietkové teleso 78 002 000, ktoré je potrebné osadiť do hĺbky 63 – 73 mm.
2️⃣ Páka na ovládanie vody, ktorá sa inštaluje vpravo (opačná inštalácia nie je možná).
3️⃣ Umývadlové rameno s dĺžkou 200 mm a ľahko čistiteľným perlátorom, ktoré sa inštaluje vľavo (opačná inštalácia nie je možná).

Komfortná intímna hygiena s bidetovou batériou TENDER

Séria TENDER zahŕňa aj pákovú bidetovú batériu s pohodlnou výškou 60 mm a nastaviteľným guľovým kĺbom, ktorý zabezpečí maximálnu flexibilitu a pohodlie pri intímnej hygiene. Rovnako ako umývadlové batérie, aj stojanková bidetová batéria v chrómovej farbe môže byť doplnená výsuvným odtokovým ventilom s chrómovou zátkou. Tento systém sa ovláda vzadu na bidetovej batérii. Čierna matná bidetová batéria sa dá doplniť moderným click-clack systémom – batéria tak nemá ovládanie odtokového systému vzadu na batérii, pôsobí modernejšie a elegantnejšie.

☝️ Všetky stojankové batérie TENDER (umývadlové aj bidetové) sú dodávané vrátane flexibilných spojovacích hadíc a disponujú certifikátom AENOR, čo zaručuje ich kvalitu aj spoľahlivosť.

GRB TENDER umývadlová batéria

Prečo si vybrať sprchové a vaňové batérie TENDER od GRB?

Séria TENDER ponúka minimalistické pákové nástenné batérie do sprchy a vane, pričom páka je v tomto prípade umiestnená na boku batérie (nie v strede). Tieto sprchové či vaňové batérie sú k dispozícii vo farbe lesklý chróm alebo matná čierna, pričom sú vybavené pokročilou technológiou Soft, ktorá výrazne znižuje zvyškový hluk, čím zabezpečuje tichý a pohodlný zážitok z používania. Kvalitná a precízne nastavená kartuša vo vnútri batérie zaručuje spoľahlivé nastavenie prietoku vody a teploty vďaka dôslednému prenosu všetkých pohybov pákou do kartuše. Vďaka odolným materiálom je kartuša pripravená na dlhodobé aj nadmerné používanie.

🌡️ Termostatické prevedenia sprchovej a vaňovej batérie

Pre tých, ktorí hľadajú ešte väčší komfort pri osobnej hygiene, séria TENDER zahŕňa aj termostatické prevedenia batérií – sprchovú a vaňovú termostatickú batériu. Tieto nástenné batérie, tiež v chrómovom či čiernom prevedení, umožňujú jednoduché nastavenie prúdu a teploty vody pomocou otočenia keramického prepínača na pravej alebo ľavej časti batérie. Disponujú bezpečnostnou poistkou nastavenou na 38°C, čo chráni pred nežiaducim popálením. Termostatická vaňová batéria aj sprchová termostatická batéria sú okrem iného vybavené technológiou Live.

ℹ️ Všetky nástenné batérie TENDER (sprchové aj vaňové) majú rozteč od 130 mm do 170 mm, čiže sú ideálne pre štandard 150 mm a zároveň nesú certifikát AENOR, ktorý zaručuje ich kvalitu aj spoľahlivosť. Obe prevedenia vaňovej batérie ponúkajú možnosť pripojenia k sprchovej hadici, čo zvyšuje ich funkčnosť a praktickosť.

GRB TENDER sprchový set s termostatickou batériou

Čo je technológia GRB Live?

Vnútro termostatických batérií od GRB je vyrobené z chrómu, ktorý zabraňuje vzniku korózie a poskytuje dokonalú ochranu proti vodnému kameňu, čím výrazne predlžuje životnosť batérie. Navyše, vďaka svojim inovatívnym technológiám termostatické batérie dosahujú úsporu vody medzi 30%-45%. Taktiež zabezpečujú konštantnú teplotu bez potreby kalibrácie kartuše v termostatickej batérii.

Okrem ekonomických výhod, GRB termostatické batérie vynikajú aj svojou bezpečnosťou. Sú vybavené mechanizmom, ktorý automaticky preruší prívod vody v prípade výpadku studenej alebo teplej vody, čím sa predchádza riziku popálenín alebo nežiaducej teplotnej zmene. Termostatické batérie GRB sú tiež navrhnuté tak, aby efektívne miešali vodu aj pri nižšom tlaku, čo je praktické najmä v domácnostiach s kolísavým tlakom vody.

Doplnkové sprchové sety pre lepší zážitok zo sprchovania

K sprchovým a vaňovým batériám série TENDER si môžete dokúpiť sprchové sety, ktoré dokonalo doplnia vašu kúpeľňu.

🛁 Pre vaňovú batériu odporúčame jednoduchý sprchový set v chrómovej farbe (05 040 064), ktorý sa skladá z držiaka ručnej sprchy PIPE, sprchovej hlavice ENTER s 3 funkciami a sprchovej hadice INOX s dĺžkou 170 cm. Pre čierne matné prevedenie je ideálny jednoduchý sprchový set (05 040 031), ktorý sa skladá z držiaka ručnej sprchy PIPE, sprchovej hlavice KONETS s 3 funkciami a sprchovej hadice SILVER s dĺžkou 170 cm. Tento čierny sprchový set je ideálny pre tých, ktorí hľadajú jednoduché a praktické riešenie.
🚿 Pre sprchovú batériu odporúčame zložitejší set do sprchy v chrómovej farbe (05 035 046), ktorý obsahuje sprchovú tyč KEY s pohyblivým držiakom na ručnú sprchu, sprchovú hlavicu ENTER s 3 funkciami a sprchovú hadicu INOX s dĺžkou 170 cm. Pre čierne matné prevedenie je ideálny zložitejší sprchový set (05 035 018), ktorý sa skladá z držiaka ručnej sprchy DOMMUS, sprchovej hlavice KONETS s 3 funkciami a sprchovej hadice SILVER s dĺžkou 170 cm. Tento set ponúka väčšiu flexibilitu aj väčší komfort pri sprchovaní.

Kompletné sprchové sety TENDER pre dokonalý zážitok zo sprchovania

Hľadáte ideálne riešenie pre vašu sprchu, ktoré spája moderné technológie, štýlový dizajn a praktické funkcie? Objavte sprchové sety zo série TENDER, ktoré prinášajú všetko, čo potrebujete pre dokonalý sprchový zážitok. Séria TENDER kombinuje eleganciu s inovatívnymi prvkami, aby vaša kúpeľňa získala nový rozmer komfortu a štýlu. Pri výbere správneho sprchového setu zo série TENDER si musíte najskôr položiť nasledujúce otázky:

⏹️ Klasická páková sprchová batéria, minimalistická páková sprchová batéria alebo termostatická sprchová batéria?

Súčasťou série TENDER sú minimalistické sprchové batérie s pákou na boku a termostatické sprchové batérie, ktoré sme popísali vyššie. V rámci kompletných sprchových setov však séria TENDER ponúka aj klasické prevedenie sprchovej batérie s pákou na stred. Pri voľbe sprchovej batérie v rámci kompletného sprchového setu je potrebné poznamenať, že pri bežných pákových batériách (s pákou na stred) sa prepínač nachádza na sprchovej tyči, zatiaľ čo pri termostatických sprchových batériách alebo minimalistických pákových batériách sa prepínanie medzi hlavovou a ručnou sprchou uskutočňuje ľavou časťou batérie.

⏹️ Chrómové lesklé prevedenie alebo čierne matné?

Výber medzi chrómovým lesklým a čiernym matným prevedením závisí predovšetkým od vášho osobného štýlu a celkového dizajnu kúpeľne. Ak preferujete klasickú eleganciu, čisté línie a odraz svetla, chrómové lesklé prevedenie bude pre vás ideálne. Naopak, ak sa prikláňate k moderným, odvážnym a výrazným riešeniam, čierne matné prevedenie dodá vašej kúpeľni jedinečný a trendy vzhľad.

Sprchové sety TENDER sú k dispozícii v modernom okrúhlom dizajne v prevedení s klasickou, minimalistickou či termostatickou batériou:

➡️ Chrómový sprchový set okrem batérie obsahuje sprchovú tyč s nastaviteľným držiakom na ručnú sprchu, ručnú sprchovú hlavicu ENTER s 3 funkciami a okrúhlu hlavovú sprchu PLOT s priemerom 250 mm a 1 funkciou. Ručná sprcha je k setu pripojená pomocou hadice SILVER s dĺžkou 170 cm.
➡️ Čierny sprchový set okrem batérie obsahuje sprchovú tyč s nastaviteľným držiakom na ručnú sprchu, ručnú sprchovú hlavicu KONETS s 3 funkciami a okrúhlu hlavovú sprchu PLOT s priemerom 250 mm a 1 funkciou. Ručná sprcha je k setu pripojená pomocou hadice SILVER s dĺžkou 170 cm.

GRB TENDER sprchový set

⏹️ Pevná výška tyče alebo nastaviteľná výška tyče?

Ďalšou dôležitou otázkou je, či preferujete pevne stanovenú výšku tyče alebo možnosť nastavenia dĺžky sprchovej tyče podľa vašich potrieb. Na základe toho sa sprchové sety delia na teleskopické TLC (nastaviteľné) a fixné FIX (s pevnou výškou).

Sprchové sety s nastaviteľnou výškou tyče (TLC): poskytujú maximálnu flexibilitu a jednoduchú inštaláciu, pričom výšku sprchovej tyče môžete prispôsobiť presne podľa vašich potrieb. Navyše, nastaviteľné uchytenie dokáže skryť diery v stene či kachličkách, ktoré vznikli pri predchádzajúcej inštalácii. Inštalácia je veľmi jednoduchá, dokonca nevyžaduje vŕtanie – set možno jednoducho nalepiť.
➡️ Klasický sprchový set: výška tyče sa dá nastaviť od 885 mm do 1370 mm.
➡️ Termostatický a minimalistický sprchový set: výška tyče sa dá nastaviť od 785 mm do 1270 mm.

Tieto rozsahy pokrývajú vzdialenosť medzi najvyššou časťou batérie a najnižšou časťou hlavovej sprchy, čím zaručujú optimálne prispôsobenie sprchového setu pre každého užívateľa.

Sprchové sety s pevnou výškou tyče (FIX): sú ideálne pre tých, ktorí preferujú stabilnú a pevnú konštrukciu. Existujú štandardné výšky tyče aj verzie XL, ktoré sú ideálne pre vyššie osoby.
➡️ Klasický sprchový set: dĺžka tyče je 985 mm, pri XL verzii 1185 mm.
➡️ Termostatický a minimalistický sprchový set: dĺžka tyče je 890 mm, pri XL verzii 1090 mm.

Vzdialenosť medzi hlavovou sprchou a batériou je optimalizovaná pre bežného užívateľa, čo zabezpečuje pohodlné a efektívne používanie sprchového setu.

ℹ️ V ideálnom prípade by sa mala hlavová sprcha nachádzať 40 cm nad vašou hlavou, takže ak máte 170 cm, sprcha by mala byť vo výške 210 cm. Nezabúdajte na to, že sprchové batérie by mali byť umiestnené vo výške ideálne 110 cm od zeme alebo sprchovej vaničky, ak je v sprche použitá.

⏹️ S technológiou GRBdry® alebo bez?

Niektoré sprchové sety TENDER využívajú technológiu GRBdry®, ktorá garantuje ich dlhú životnosť a zdravšie prostredie v kúpeľni. GRBdry® zabezpečuje, že sa po vypnutí sprchy automaticky vypustí všetka voda, ktorá zostala v tyči smerujúcej k hlavovej sprche. Vďaka tejto inovatívnej technológii sa eliminuje zvyšková voda, čím sa predchádza tvorbe plesní a hromadeniu vodného kameňa, ktoré sú častým problémom v sprchových systémoch. Technológia GRBdry® je v tomto prípade dostupná iba v prevedeniach s termostatickou alebo minimalistickou batériou.

GRB DRY technológia

↪️ Špeciálne kompletné sprchové a vaňové sety s externou tyčou

Súčasťou série TENDER je aj špeciálna sprchová súprava, ktorej základ tvorí termostatická batéria (sprchová alebo vaňová), avšak prepínač, ktorým si volíte, či pôjde prúd vody z hlavovej alebo ručnej hlavice, sa nachádza vedľa nástennej batérie spolu so sprchovou tyčou. V tomto prípade teda sprchová tyč nie je položená priamo na batérii, ale je s batériou spojená hadicou.

Kompletné sprchové sety do vane TENDER značky GRB

Séria TENDER zahŕňa aj sprchové sety do vane, a teda ide o kombináciu kompletných sprchových setov s vaňovou batériou. Základ tohto setu tak tvorí termostatická vaňová batéria so všetkými jej výhodami, vrátane technológie Live. Táto vaňová batéria so sprchou má na ramene, ktoré slúži na napúšťanie vane, silikónový krúžok. Ten slúži na jednoduché uchopenie a prepnutie prívodu vody, pričom zároveň indikuje teplotu vody. Pri nízkej teplote vody (cca 32°C) má tmavomodrú farbu, pri teplote vody približne 36°C má bledomodrú farbu a pri vysokej teplote cca 40°C má ružové sfarbenie. Tento špeciálny vaňovo-sprchový set má identické zloženie, ako aj iné sprchové sety TENDER, je k dispozícii v lesklom chrómovom alebo čiernom matnom prevedení bez technológie GRBdry®. Výška tyče je v tomto prípade nastaviteľná (ide o sprchový set s nastaviteľnou výškou tyče TLC) od 985 mm do 1470 mm.

Podomietkové batérie TENDER pre trendy minimalistický dizajn kúpeľne

Každá podomietková batéria sa skladá z dvoch hlavných častí - podomietkového telesa, ktoré sa inštaluje do steny, a samotnej batérie, ktorá zostáva viditeľná. Pákové podomietkové batérie TENDER v chrómovej alebo v čiernej farbe sú vybavené technológiou Soft, ktorá výrazne znižuje zvyškový hluk, čím zabezpečuje tichý a pohodlný zážitok z používania. Kvalitná a precízne nastavená kartuša vo vnútri batérie zaručuje spoľahlivé nastavenie prietoku vody a teploty vďaka dôslednému prenosu všetkých pohybov pákou do kartuše. Vďaka odolným materiálom je kartuša pripravená na dlhodobé aj nadmerné používanie.

🌡️ Termostatické prevedenia podomietkových batérií

Pre tých, ktorí hľadajú ešte väčší komfort pri osobnej hygiene, séria TEN PRO zahŕňa aj podomietkové termostatické prevedenia batérií. Tieto batérie, tiež v chrómovom prevedení, umožňujú jednoduché nastavenie prúdu a teploty vody pomocou otočenia keramického prepínača v hornej alebo dolnej časti batérie. Disponujú bezpečnostnou poistkou nastavenou na 38°C, čo chráni pred nežiaducim popálením. Termostatické batérie sú vybavené technológiou Live, systémom na uzavretie vody pri údržbe, ľahko prístupnými filtrami a ventilmi, pričom nesú certifikát AENOR, ktorý zaručuje ich kvalitu aj spoľahlivosť.

Čo je technológia GRB Live?

Vnútro termostatických batérií od GRB je vyrobené z chrómu, ktorý zabraňuje vzniku korózie a poskytuje dokonalú ochranu proti vodnému kameňu, čím výrazne predlžuje životnosť batérie. Navyše, vďaka svojim inovatívnym technológiám termostatické batérie dosahujú úsporu vody medzi 30%-45%. Taktiež zabezpečujú konštantnú teplotu bez potreby kalibrácie kartuše v termostatickej batérii.

Okrem ekonomických výhod, GRB termostatické batérie vynikajú aj svojou bezpečnosťou. Sú vybavené mechanizmom, ktorý automaticky preruší prívod vody v prípade výpadku studenej alebo teplej vody, čím sa predchádza riziku popálenín alebo nežiaducej teplotnej zmene. Termostatické batérie GRB sú tiež navrhnuté tak, aby efektívne miešali vodu aj pri nižšom tlaku, čo je praktické najmä v domácnostiach s kolísavým tlakom vody.

➡️ Podomietková batéria TENDER s 1 vývodom je ideálna pre umývadlá a bidety, kde je potrebné ovládať iba jeden prúd vody. Tieto umývadlové či bidetové podomietkové batérie sú skvelé pre minimalistické kúpeľne, pričom ich je možné jednoducho doplniť buď umývadlovým ramenom alebo bidetovou sprškou.

⏺️ Klasická páková batéria sa inštaluje do hĺbky 65 – 85 mm a obsahuje podomietkové teleso 78 002 300, ktoré je súčasťou balenia.
⏺️ Termostatická batéria sa inštaluje do hĺbky 65 – 90 mm a obsahuje podomietkové teleso 78 000 700, ktoré je súčasťou balenia.

➡️ Podomietková batéria TENDER s 2 vývodmi je ideálna pre sprchy a vane, ak potrebujete ovládať dva prúdy vody. V sprche môžete jeden vývod použiť na sprchovú hadicu s ručnou hlavicou a druhý na hlavovú sprchu. Podomietkovú batériu tak musíte doplniť ručnou sprchou s prívodom vody a hlavovou sprchou s 1 funkciou. Vo vani môžete jeden vývod využiť na napúšťanie vane a druhý na sprchovú hadicu s ručnou sprchou. Podomietková batéria vaňová sa tak musí doplniť vaňovým ramenom a ručnou sprchou s prívodom vody.

⏺️ Klasická páková batéria sa inštaluje do hĺbky 63 – 78 mm, obsahuje keramický prepínač na prepínanie medzi vývodmi vody a podomietkové teleso 78 002 600, ktoré je súčasťou balenia.
⏺️ Termostatická batéria sa inštaluje do hĺbky 65 – 90 mm, obsahuje keramický prepínač na prepínanie medzi vývodmi vody a podomietkové teleso 78 000 800, ktoré je súčasťou balenia.

➡️ Podomietková batéria TENDER s 3 vývodmi je ideálna pre tých, ktorí vyžadujú maximálnu funkčnosť. Tieto batérie sú vhodné pre vane a sprchy, kde je potrebné ovládať až tri prúdy vody. V sprche môžete jeden vývod použiť na sprchovú hadicu s ručnou hlavicou, druhý na hlavovú sprchu s 2 funkciami (dážď, vodopád). Podomietková batéria do sprchy sa tak musí doplniť ručnou sprchou s prívodom vody a hlavovou sprchou s 2 funkciami. Vo vani môžete jeden vývod využiť na napúšťanie vane, druhý na sprchovú hadicu s ručnou sprchou a tretí na hlavovú sprchu. Podomietkovú batériu tak musíte doplniť vaňovým ramenom, ručnou sprchou s prívodom vody a hlavovou sprchou s 1 funkciou.

⏺️ Klasická páková batéria sa inštaluje do hĺbky 63 – 78 mm, obsahuje keramický prepínač na prepínanie medzi vývodmi vody a podomietkové teleso 78 002 200, ktoré je súčasťou balenia.
⏺️ Termostatická batéria sa inštaluje do hĺbky 65 – 90 mm, obsahuje keramický prepínač na prepínanie medzi vývodmi vody a podomietkové teleso 78 000 900, ktoré je súčasťou balenia.

Kompletné podomietkové sprchové sety pre dokonalý zážitok zo sprchovania

Hľadáte ideálne riešenie pre vašu sprchu, ktoré spája moderné technológie, štýlový dizajn a praktické funkcie? Objavte podomietkové sprchové sety zo série TENDER, ktoré prinášajú všetko, čo potrebujete pre dokonalý sprchový zážitok. Séria TENDER kombinuje eleganciu s inovatívnymi prvkami, aby vaša kúpeľňa získala nový rozmer komfortu a štýlu.

Podomietkový sprchový systém TENDER zahŕňa podomietkovú sprchovú batériu s 2 vývodmi, pričom jeden ovláda prívod vody z ručnej hlavice a druhý prívod vody z hlavovej sprchy. Hlavová a ručná sprcha sa prepínajú hornou časťou batérie, ktorá ovláda prúd vody. Chrómový sprchový set ďalej obsahuje ručnú hlavicu ENTER s 3 funkciami, sprchovú hadicu INOX s dĺžkou 170 cm a okrúhlu hlavovú sprchu PLOT s priemerom 250 mm spolu s oblým ramenom. Súčasťou kompletného sprchového setu je aj okrúhly držiak na ručnú sprchu s prívodom vody ROUND LUX a, samozrejme, aj podomietkové teleso potrebné k inštalácii.

Tento podomietkový sprchový set je dostupný nielen v lesklom chrómovom prevedení, ale aj v čiernej matnej farbe s ručnou hlavicou KONETS s 3 funkciami a sprchovou hadicou SILVER s dĺžkou 170 cm. Tieto podomietkové sprchové súpravy sa predávajú aj ako sprchové sety s termostatickou batériou.

GRB TENDER podomietkový sprchový set

ℹ️ Pri inštalácii nezabudnite na to, že v ideálnom prípade by sa mala hlavová sprcha nachádzať 40 cm nad vašou hlavou, takže ak máte 170 cm, sprcha by mala byť vo výške 210 cm. Pamätajte aj na to, že sprchové batérie by mali byť umiestnené vo výške ideálne 110 cm od zeme alebo sprchovej vaničky, ak je v sprche použitá.

Séria TENDER od GRB je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivé a dizajnovo prepracované batérie pre svoje kúpeľne. Či už zvolíte lesklý chróm alebo matnú čiernu, získate produkt, ktorý kombinuje vysokú kvalitu, nadčasový vzhľad a moderné technológie. Vodovodné batérie TENDER nie sú len praktickým riešením, ale aj štýlovým doplnkom, ktorý zvýrazní krásu vášho kúpeľňového priestoru.

👉 Preskúmať batérie TENDER od GRB 👈

Značky: grb tender
Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December